MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών μετά τον τελικό

Τι είπαν για τους δυο φιναλίστ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών μετά τον τελικό

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν οι κριτές μετά τον τελικό του MasterChef. Οι τρεις σεφ μίλησαν για τους δυο φιναλίστ και το πως έφτασαν εδώ, ενώ αποκάλυψαν και κάποια μικρά παρασκήνια που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

O μεγάλος τελικός του MasterChef έγινε χθες και νικητής ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Οι κριτές ήταν εκεί και ανακοίνωσαν live το αποτέλεσμα, ενώ λίγο μετά έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι τρεις τους μίλησαν, για το ποιος αργούσε στα γυρίσματα, ποιος ετοιμαζόταν πιο γρήγορα, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε και για την μητέρα του που ήθελε να πάει εκεί.

Οι σεφ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους δυο φιναλίστ που έφτασαν με την αξία τους, εκεί, ενώ τους χαρακτήρισαν τα καλύτερα παιδιά. Δείτε και την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

MasterChef τελικός: Τα 3 επίμαχα post που έκαναν οι κριτές λίγο μετά το φινάλε

Τρία επίμαχα post έκαναν οι κριτές λίγο μετά τον τελικό του MasterChef. Το δημοφιλές reality μαγειρικής ολοκλήρωσε τον τέταρτο κύκλο του και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού ανακοίνωσαν σε ζωντανή σύνδεση με τον νικητή των ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τα 3 επίμαχα post που έκαναν οι κριτές λίγο μετά τον τελικό

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά, συνεχάρησαν τους δύο finalist και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το φινάλε.

«Πάει και αυτό… Το «Κυπριακο έπιπλο» @stavros_geo και ο «έρωτας αλήτης» @stavrosvarthalitis μας έκαναν παρέα 5 μήνες. Συγχαρητήρια και στους 2!!! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας κάνατε παρέα από το σπίτι!!! Εις το επανιδειν…! @masterchefgr», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«And the winner is…… all of them !!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο φετινό Masterchef #starchanneltv #masterchefgr», ήταν τα λόγια του Πάνου Κουτσόπουλου στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις: