Αποκάλυψη! Τα αποτρόπαια σκηνικά στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Πετούσαν αυγά και ντομάτες

Ποιος και γιατί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη! Τα αποτρόπαια σκηνικά στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Πετούσαν αυγά και ντομάτες

Αποτρόπαιες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως το βράδυ της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή The 2night show και τον Χάρη Λεμπιδάκη για περιστατικά που έγιναν στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου και γνώριζαν ελάχιστοι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη και όσα βίωσε όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016, ενώ αποκάλυψε πως στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο κόσμος πετούσε αυγά και ντομάτες στα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν το γεγονός.

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο…

Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Νίκος Σεργιανόπουλος: 260.000 ευρώ για το σκάφος του! Με δερμάτινα λευκά καθίσματα μέσα...

260.000 ευρώ για το σκάφος του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου! Με δερμάτινα λευκά καθίσματα μέσα... Στη δημοσιότητα φωτογραφίες!

Το τελευταίο καταφύγιο του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το αγαπημένο του σκάφος, βγήκε στο σφυρί, όπως αποκαλύπτει ο ανιψιός του Γιώργος Παπαθεοδώρου στο περιοδικό «Θέμα People»: «Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως, δεν πρόλαβε…».

Όπως δεν πρόλαβε, ούτε καν να αλλάξει όνομα στο σκάφος το οποίο μόλις είχε αγοράσει. «Το όνομά του ήταν «Πέτρος και Έλενα» όμως ο Νίκος πριν πεθάνει είχε ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την αλλαγή του.

Θυμάμαι όταν το αγόρασε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκέφτεται να του αλλάξει όνομα και να του δώσει το όνομα που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια, «Ανδρομάχη»» αποκαλύπτει ο γαμπρός του Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους του αξέχαστου ηθοποιού, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου σκάφους, του οποίου η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 260.000 ευρώ.

Νίκος Σεργιανόπουλος

Νίκος Σεργιανόπουλος σκάφος