MasterChef: Κι όμως Δημήτρης - Μαρία πήγαν στον τελικό αλλά έφυγαν... από την πίσω πόρτα

Δεν ήθελαν να κάνουν δηλώσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Κι όμως Δημήτρης - Μαρία πήγαν στον τελικό αλλά έφυγαν... από την πίσω πόρτα

Κι όμως ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη πήγαν στον τελικό του ΜasterChef, αλλά έφυγαν από την πίσω πόρτα χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Το ζευγάρι βρέθηκε μπροστά στις κάμερες

Έναν διαφορετικό τελικό MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης λόγω του ιού, καθώς δεν υπήρχε κοινό, συγγενείς, φίλοι, αλλά ούτε οι πρώην παίκτες.

Ωστόσο πίσω από τις κάμερες βρέθηκαν δύο από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους του φετινού κύκλου. Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρη Μπέλλος.

Οι δυο τους έφυγαν από την πίσω πόρτα μαζί, για να αποφύγουν τις κάμερες, αλλά οι δημοσιογράφοι τους πέτυχαν, ωστόσο εκείνοι δεν θέλησαν ακόμα να κάνουν κάποια δήλωση.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», τσάκωσε τη Μαρία και τον Μπέλλο σε κοινή έξοδό τους. Δείτε εδώ τα αποκλειστικά πλάνα.

MasterChef: Ο Δημήτρης μόλις δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαρία! Τι ετοιμάζουν;

Ο Δημήτρης Μπέλλος μόλις δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την Μαρία μετά το MasterChef. Οι δυο τους παραμένουν μαζί και όπως όλα δείχνουν είναι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού κάτι ετοιμάζουν μαζί.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος μετά το τέλος του MasterChef είναι ακόμα μαζί.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ένας είναι συνεχώς στο πλευρό του άλλου και χαρακτηριστικό και μάλιστα χθες ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν στο στούντιο της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου" για να δει την σύντροφό του, Μαρία.

Μάλιστα, σήμερα, ο Δημήτρης Μπέλλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία του μαζί με την Μαρία Μπέη και αποκάλυψε πως κάτι ετοιμάζουν.

Δείτε την ανάρτηση: