Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη χθες βράδυ - Τι συνέβη

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη χθες βράδυ - Τι συνέβη

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη χθες βράδυ. Τι συνέβη και χρειάστηκε η ίδια να νοσηλευτεί για ώρες; Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι βρίσκεται από χθες το βράδυ η Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες στο διαδίκτυο είχε, ένα ατύχημα στο σπίτι, πέφτοντας από τις σκάλες.

Η ίδια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις, ωστόσο σήμερα νιώθει αρκετά καλύτερα.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη χθες βράδυ

«Η ζωή είναι στιγμές ….!» έγραψε χθες βράδυ στο προφίλ της στο facebook, κάνοντας γνωστό πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, όμως όλα πήγαν καλά ενώ οι διαδικτυακού της φίλοι της ευχήθηκαν περαστικά στα social media.

Λίγο μετά τις 12.25 το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρίνα έγραψε ένα μήνυμα λέγοντας πως πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της, ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μηνύματα αγάπης ενώ σχολίασε και τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε πριν λίγες μέρες…

«Η ζωή είναι στιγμές..!Ομορφες στιγμές χαλάρωσης,ξενοιασιάς ,θετικής διάθεσης …Όμως κ δύσκολες στιγμές που νοιώθεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε αγαπούν αληθινά!!!!Ολους εσάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κ αντλώ δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα ….Λυπάμαι αν σας ανησύχησα,μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι,αναρρρώνω με ασφάλεια !!!Υ.Γ «αλλάζω γόβες…Θα επιλέξω κόκκινες αυτή τη φορά κ πιο δύσκολο δρόμο !!!!
Αυτά για για τους κακεντρεχείς «φίλους κ φίλες»
Σας αγαπώ όλους»!

Δείτε την ανάρτηση της:

Η ζωή είναι στιγμές ....!😢

Posted by Marina Patoulis on Wednesday, June 17, 2020

Ο λογαριασμός της στο Instagram, είναι εξαιρετικά δημοφιλής και για το λόγο αυτό επιλέγει πολλές φορές να μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να επικοινωνεί μαζί με τους μέσα από τα σχόλια που της κάνουν στις φωτογραφίες, όπως αυτή που έκανε με το πανέμορφο σαλόνι της.