Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Της πρότεινε ο ALPHA συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού και αυτή είπε "όχι"

Ποιον απέρριψε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Της πρότεινε ο ALPHA συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού και αυτή είπε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ξεκινήσει την νέα της εκπομπή στον ALPHA και γι' αυτό, το κανάλι αποφάσισε να της προτείνει για συμπαρουσιαστή, έναν στενό συνεργάτη από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Εκείνη ωστόσο δεν το θεώρησε καλή ιδέα και έτσι είπε το «όχι».

Το πανέμορφο μοντέλο άφησε πίσω του το GNTM και θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία αφήνει πίσω της την μακροχρόνια καριέρα της.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία! Από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω τη δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί.», είχε πει χαρακτηριστικά πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχετικά με την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτόν τον συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, πρότεινε ο ALPHA στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Mappes Show», η Έλενα Πολυκάρπου, το κανάλι θέλει να φέρει στο μοντέλο έναν συμπαρουσιαστή για να την συνοδεύσει στην "παρθενική" της σεζόν στη παρουσίαση εκπομπής.

Αποκάλυψη έγινε βέβαια και για το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. Δείτε το εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Άλλωστε να σημειώσουμε πως στο GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε το ρόλο του κριτή, μιας και η παρουσίαση βρισκόταν στα χέρια της Βίκυς Καγιά.

Το πρόσωπο αυτό λοιπόν, είναι ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος προτάθηκε να βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιάνας από τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το ζευγάρι αυτό δεν πρόκειται να το δούμε, μιας και το στενό περιβάλλον της Ηλιάνας, δεν βλέπει με καλό μάτι την πρόταση αυτή αφού το ζητούμενο είναι η όμορφη μελαχρινή να είναι η leader της εκπομπής.

Κώστας Τσουρός Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή