Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγεία της on air

Πώς παραλίγο να πέσει θύμα απάτης

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγεία της on air

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν. Όπως είπε η ίδια μάλιστα παραλίγο να πιαστεί και θύμα απάτης από τον συγκεκριμένο και τις θεραπευτικές ιδιότητες που υποστήριζε πως είχε.

Με αφορμή τον μαϊμού γιατρό που παρέσυρε ανθρώπους με βαριά νοσήματα να εγκαταλείψουν τις θεραπείες τους έναντι διόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού, η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε τη δική της εξομολόγηση.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη on air για το πρόβλημα υγείας που είχε

Περίπου 45 ασθενείς έπεσαν θύματα του ψευτογιατρού, τρεις εκ των οποίων κατέληξαν σε θάνατο με τους δυο να είναι παιδιά.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το μεσημέρι της Πέμπτης και η Κατερίνα Γκαγκάκη προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

«Είμαστε ευκολόπιστοι, έχει συμβεί σε όλους μας να χάσουμε ανθρώπους αλλά πρέπει να ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου και να τον εμπιστεύεσαι. Πριν από κάποια χρόνια είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Κατερίνα Γκαγκάκη πρόβλημα υγείας

Εμφανίστηκε λοιπόν ένας τύπος ο οποίος με βρήκε και μου είπε ότι κάνει healing με τα χέρια και ότι θα βρει το σημείο επαφής και θα το διαλύσει.

Εν πρώτης τον πίστεψα αλλά μου είπε ότι έχω κάνει θεραπεία σε αυτόν, αυτόν και αυτόν. Τους πήρα λοιπόν εγώ τηλέφωνο και γελούσαν. Φαινόταν όμως πολύ σοβαρός», είπε και συνέχισε:

«Να πάω, να το δοκιμάσω, αλλά να μην πάρω κι ένα τηλέφωνο να δω;» είπε.

Λίγες ημέρες πριν η ίδια είχε αναφερθεί σε ένα ακόμη ευαίσθητο θέμα. Όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια είχε δεχτεί αρκετές φορές κάποια παρενόχληση στον χώρο της εργασίας της. Δείτε εδώ τι είχε πει.