Η Ελένη Χατζίδου έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες - Άλλαξε όλο το πρόσωπό της

Και πάλι κούκλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες - Άλλαξε όλο το πρόσωπό της

Η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε σήμερα το πρωί να επισκεφθεί τον αισθητικό της και να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο και όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, άλλαξε ολόκληρο το πρόσωπό της.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσει το πρωινό της μία γυναίκα από το να επισκεφθεί τον αισθητικό και να περιποιηθεί λίγο τον εαυτό της. Η Ελένη Χατζίδου, πήρε "ρεπό" από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις και αξιοποίησε όλο το πρωινό για τον εαυτό της.

Έφτιαξε τις βλεφαρίδες της, τα μαλλιά της, και τα νύχια της, και μας έδειξε πόσο πολύ έχει αλλάξει το πρόσωπό της! Πιο κούκλα από ποτέ, η Ελένη Χατζίδου απόλαυσε την ημέρα της και αφοσιώθηκε στον εαυτό της.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με την κόρη τους. Δείτε τους εδώ!

Ελένη Χατζίδου ψεύτικες βλεφαρίδες

Τις προάλλες, η Ελένη Χατζίδου έκανε την πιο ξεχωριστή έκπληξη στον Ετεοκλή Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου έκλεισε πριν από μερικές μέρες τα 30 και για να τον ευχαριστήσει, η Ελένη Χατζίδου του έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη στα γυρίσματα του J2US. Δείτε παρακάτω, το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι δείχνει πως απολαμβάνει το κάθε λεπτό που περνάει ο ένας στο πλευρό του άλλου και όχι άδικα. Και οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι και περιμένουν πως και πως τον θρησκευτικό τους γάμο ο οποίος θα γίνει σε λίγο καιρό.

Η Ελένη Χατζίδου δε θα μπορούσε να μην οργανώσει το καλύτερο για τον αγαπημένο της σύζυγο, και έτσι στα γυρίσματα του J2US, φέρνοντάς του μία τούρτα σκέτη υπερπαραγωγή.

Αυτό είναι το βίντεο από την έκπληξη που έκανε η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Πραγματικά μόνο αυτή την τούρτα μπορουσα να σκεφτώ για το αγόρι μου! Μόνο με ως superman μπορουσα να τον σκεφτώ! Κ πάλι χρόνια σου πολλά αγάπη μου!

Υ.Γ: Με διαφορα η καλύτερη τούρτα κ εξωτερικά κ εσωτερικά!!!», έγραψε κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της, η Ελένη Χατζίδου.