Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μαγιό που μάζεψε σχεδόν 90.000 likes

Έβαλε "φωτιά" στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μαγιό που μάζεψε σχεδόν 90.000 likes

Η Ιωάννα Τούνη πέρασε μερικές μοναδικές στιγμές την Κυριακή, καθώς επισκέφθηκε παραλία της Χαλκιδικής. Πόζαρε λοιπόν στο Instagram και η φωτογραφία με το "καυτό" μπικίνι της, κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 90.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

Η πανέμορφη influencer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram. Καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, για όλες τις νέες της δραστηριότητες, ενώ οι φωτογραφίες που ανεβάζει, είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Η Ιωάννα Τούνη σίγουρα ξέρει να βάζει "φωτιά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να κάνει συχνά αποκαλυπτικές αναρτήσεις, στις οποίες την βλέπουμε με το μαγιό της. Η ίδια έχει άλλωστε κορμάρα, οπότε γιατί να την κρύψει; Εκτός αυτού, είναι και μέρος της δουλειάς της αφού ως γνωστών μαζί με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη έχουν την Bubblegun, την εταιρία με ρούχα.

Το καλοκαίρι έφτασε και έτσι οι followers της Ιωάννας Τούνη έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για ακόμα μία φορά το μοναδικό της σώμα με μαγιό. Αν θέλετε κι εσείς να έχετε τέτοιο υπέροχο σώμα όπως η Ιωάννα Τούνη, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τα μυστικά της για να μένει fit.

Πανικό είχε προκαλέσει στο Instagram και με αυτές τις 5 φωτογραφίες της η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα εκτός από το κορμί της προκάλεσε και ταραχή στο Instagram με το νέο hair look που έκανε πριν από μερικές μέρες και μας το έδειξε.

Αφού είδαμε το hair look της που μας τρέλανε πρέπει να δούμε και τις πέντε αναρτήσεις της, με ρούχα, εσώρουχα και μαγιό. Η Ιωάννα σίγουρα ξέρει πως να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε κάθε της πόζα και ανάρτηση.

Και αν δεν το κάνει εκείνη με τις αναλογίες που διαθέτει τότε ποια άλλη; Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 πιο αγαπημένες της αναρτήσεις και σας της παρουσιάζουμε για να τις λατρέψετε και εσείς.

Δείτε εδώ τις 5 φωτογραφίες της Ιωάννας:

Ιωάννα Τούνη

 Ιωάννα Τούνη Instagram

 Ιωάννα Τούνη μαγιό

 Ιωάννα Τούνη εσώρουχα

 Ιωάννα Τούνη οπίσθια