Άννα Βίσση: Στα 63 της ποζάρει με κοντή φούστα και χωρίς ίχνος ρετούς

Η διάσημη τραγουδίστρια τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Βίσση: Στα 63 της ποζάρει με κοντή φούστα και χωρίς ίχνος ρετούς

Με κοντή φούστα, καουμπόικο καπέλο και λάγνο βλέμμα, εμφανίζεται η Άννα Βίσση σε φωτογραφία που ανήρτησε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στα 63 της χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής σκηνής, δεν διστάζει να τραβήξει τα βλέμματα ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία της όπου φαίνονται τα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς!

Πιο ξεκούραστη από ποτέ και με το ιδιαίτερο στυλ που πάντα την χαρακτήριζε, αποδεικνύει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Η φωτογραφία που απέσπασε χιλιάδες likes και ξετρέλανε τους θαυμαστές της και όχι μόνο!

Αυτή είναι η φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας

Ωστόσο, πρόσφατα ο φακός έπιασε και την Δούκισσα Νομικού στη Μύκονο με καυτό μαγιό! Δείτε εδώ το βίντεο

Άννα Βίσση: Με αυτή την δίαιτα κρατιέται νέα για πάντα και μοιάζει 20 χρονών

Η Άννα Βίσση όπως φαίνεται έχει βρει το μυστικό για να κρατιέται πάντα νέα και... είναι η παρακάτω αυστηρή δίαιτα! Έχουμε αναλυτικά τα θετικά και τα αρνητικά της διατροφής αυτής.

«Όταν δεν μπορείς να φας βγάζεις φωτογραφίες τον εαυτό σου»! Με αυτή τη φράση η Άννα Βίσση δημοσίευσε 5 υπέροχες φωτογραφίες της στις οποίες είναι πιο όμορφη και πιο φρέσκια από ποτέ! Η απόλυτη, είναι σε αυστηρή δίαιτα 7 ημερών, την διαλειμματική δίαιτα και όπως αναφέρει δεν ήταν εύκολο αλλά άξιζε τον κόπο!

Η Άννα πάντα φρόντιζε τη διατροφή της και έτρωγε με μεγάλη προσοχή και όλο αυτό την αντάμειψε αφού όλα της τα χρόνια είχε μια υπέροχη κορμοστασιά χωρίς ποτέ να έχει ξεφύγει από τα κιλά της! Ωστόσο όπως φαίνεται η Άννα ήθελε να κάνει κάτι δραστικό έτσι έκανε μια αυστηρή δίαιτα 7 ημερών που όπως βλέπεις και από τα hashtags απέδωσε!

Δείτε εδώ και την δίαιτα που ακολουθεί η Σίσσυ Χρηστίδου κι έχει χάσει ήδη 10 κιλά!

Τι είναι η διαλειμματική δίαιτα που ακολουθεί η Άννα Βίσση - Πώς γίνεται & πόσα κιλά θα χάσετε σε ένα μήνα

Πρόκειται για μια μορφή διαλειμματικής ή διαλείπουσας νηστείας, κατά την οποία για ένα 24ωρο δεν τρώτε τίποτα και το επόμενο τρώτε κανονικά, επαναλαμβάνοντας το μοτίβο ξανά και ξανά.

Οι εθελοντές που συμμετείχαν στη μελέτη και ακολούθησαν το συγκεκριμένο διατροφικό σχήμα επί ένα μήνα, έχασαν πάνω από τρία κιλά.

Οι εθελοντές έχασαν βάρος ακόμη και όταν τις ημέρες που έτρωγαν, η ποσότητα της τροφής που κατανάλωναν ήταν κατά 30% περισσότερη από τη συνηθισμένη.

Ο λόγος είναι ότι ακόμη και με το επιπλέον φαγητό τις ημέρες που έτρωγαν κανονικά, συνέχιζαν να προσλαμβάνουν συνολικά λιγότερες θερμίδες λόγω του ότι την επόμενη ημέρα δεν έτρωγαν τίποτα, εξηγούν οι ερευνητές.

Άννα Βίσση τι δίαιτα κάνει

«Πρόκειται για εύκολο διατροφικό σχήμα, καθώς δεν προϋποθέτει υπολογισμό θερμίδων, ενώ ο βαθμός συμμόρφωσης των συμμετεχόντων ήταν πολύ υψηλός» σύμφωνα με τον βασικό συγγραφέα της μελέτης Frank Madeo, καθηγητή μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Karl-Franzens, στην Αυστρία.

Ο Madeo δήλωσε ότι οι ερευνητές δεν μελέτησαν πώς ο συγκεκριμένος τύπος διαλειμματικής νηστείας (alternate-day fasting / ADF) μπορεί να συγκριθεί με άλλους τύπους δίαιτας που βασίζονται στη διαλειμματική νηστεία ή με κλασική δίαιτα μειωμένων θερμίδων.

Διευκρίνισε ότι η δίαιτα ADF δεν φαίνεται να έχει επίπτωση στο ανοσοποιητικό σύστημα (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη μελέτη που ακολουθήθηκε για μικρό διάστημα) και ότι οι δίαιτες που στηρίζονται στη μειωμένη θερμιδική πρόσληψη μπορεί να επιβραδύνουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.