Οι κάμερες έπιασαν τη Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη σε παραλία της Μυκόνου - Δεν ήξεραν ότι τους μαγνητοσκοπούν

Στιγμιότυπα από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι κάμερες έπιασαν τη Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη σε παραλία της Μυκόνου - Δεν ήξεραν ότι τους μαγνητοσκοπούν

Η Δούκισσα Νομικού και ο αγαπημένος της σύζυγος Δημήτρης Θοεδωρίδης, κάνουν διακοπές στη Μύκονο και οι κάμερες, τους έπιασαν μαζί σε παραλία του νησιού. Οι δυο τους βέβαια δεν ήξεραν ότι υπήρχαν κάμερες που τους μαγνητοσκοπούσαν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την οικογένειά της, και έτσι αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη ρουτίνα της Αθηνάς και να περάσει μερικές μέρες στη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV, "τσάκωσε" την Δούκισσα Νομικού μαζί με τον Δημήτρη Θοεδωρίδη και τον γιο της Σάββα. Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια της με τον γιο της και στο Instagram. Δείτε το εδώ.

Μαμά και γιος έφτιαξαν κατασκευές στην άμμο και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου. Η οικογένεια, μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας παρέμεινε σπίτι τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, και τώρα άρχισε τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά!

Φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με μαγιό στη Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε με την οικογένειά της σε γνωστή παραλία να... παραθερίζει και αναστάτωσε τους λουόμενους με τα δυο μέτρα πόδια της.

Η Δούκισσα παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο παιδιά το σώμα της μοιάζει σα... να μην έγινε ποτέ! Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο σύζυγός της, την απαθανάτισε στην ξαπλώστρα με την μικρή τους κόρη!

Το μαγιό της μικρής αλλά και της μαμάς έκλεψαν σίγουρα της εντυπώσεις. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πήρε σε δευτερόλεπτα χιλιάδες likes και σχόλια!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από την παραλία που αναστάτωσε το instagram

Κι αν αναρωτιέστε πόσο ύψος έχει το μοντέλο... δείτε εδώ τον αριθμό!

«Έριξε» το Instagram η Δούκισσα Νομικού με το μπικίνι της

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία και για ακόμα μία φορά κατάφερε να «ρίξει» το Instragram με το μπικίνι της και τις τρομερές της αναλογίες που είναι ικανές να "κολάσουν" τον οποιονδήποτε.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να το υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σχεδόν καθημερινά, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σωρό υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως τις προηγούμενες μέρες, η παρουσιάστρια είχε επέτειο με τον αγαπημένο της σύζυγο. Δείτε το υπέροχο δώρο που της έκανε.

Η Δούκισσα Νομικού, αποφάσισε να ανεβάσει μία νέα φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και απολαμβάνει το απογευματινό της φρούτο. Οι κοιλιακοί της είναι απλά αξιοθαύμαστοι και όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που ανέβασε τη φωτογραφία, τα likes έπεσαν... βροχή!