MasterChef 5: Έγινε η αποκάλυψη για το νέο κύκλο - Τι αλλάζει;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Έγινε η αποκάλυψη για το νέο κύκλο - Τι αλλάζει;

Μόλις χθες τελείωσε το MasterChef και ήδη έγινε η πρώτη αποκάλυψη για το νέο κύκλο και 5ο κύκλο του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής. Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κουκου», ανακοινώθηκαν όλα όσα πρόκειται να αλλάξουν από του χρόνου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε γνωστό πως η προετοιμασία για τον νέο κύκλο έχει ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η επόμενη σεζόν του MasterChef θα γίνει κανονικά και πως μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει οι συμμετοχές.

Τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης όσο και οι υπόλοιποι κριτές ξεκίνησαν να φωνάζουν για να περάσει ο επόμενος που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef. Δείτε επίσης εδώ τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για τον τελικό του MasterChef.

Σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star, αποκάλυψε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την 5η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής που έχει καταφέρει να "κλέψει" τις καρδιές όλων των τηλεθεατών.

Αυτοί θα είναι οι κριτές στο MasterChef 5

Ακόμα μία σεζόν, ο διαγωνισμός μαγειρικής κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να καθηλώνεται και ζητάει όλο και περισσότερα επεισόδια από τον σταθμό.

Η μεγάλη επιτυχία του MasterChef, οδήγησε το Star, σύμφωνα με το TV Έθνος, στο να πάρει την απόφαση να κάνει και πέμπτη σεζόν.

Μία "καυτή" αποκάλυψη για όσα γίνονται μέσα στο σπίτι, έκανε και ο Κώστας Νταλιάνης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα "μείνετε"!

Αυτοί θα είναι ο κριτές στον επόμενο κύκλο του MasterChef

Όπως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για το λόγο αυτό, του χρόνου πρόκειται να δούμε και πάλι τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει, τη σεζόν αυτή στον τελικό θα δούμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef κριτές