Αλλαγές στο Mega - Από το late night στο πρωινό η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια

Χαμός στο κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλαγές στο Mega - Από το late night στο πρωινό η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να γίνουν σε λίγες μέρες στο Mega, καθώς η πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια του σταθμού, πρόκειται να πάει από τη ζώνη του late night στο πρωινό και να ξεκινήσει μία νέα εκπομπή στο πλευρό ενός γνωστού δημοσιογράφου.

Οι εξελίξεις τρέχουν… και αναμένεται…επέλαση του «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ» στο MEGA. Μια δημοσιογραφική εκπομπή μπορεί να ξεφύγει από τα κλισέ; Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10 το πρωί η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος εξετάζουν λεπτομερώς το θέμα.

Ο «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» ,το νέο μαγκαζίνο του MEGA θα έχει, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας.

Αθηναΐς Νέγκα Mega

Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού.

Ακόμη, στήλες με θέματα για την υγεία, τη νέα επιχειρηματικότητα, το διαδίκτυο, την ψυχολογία, τη γυναίκα, το ευ ζην. Δείτε εδώ και μια έκτακτη ανακοίνωση που αφορά το κανάλι!

Η εκπομπή θα καταγράφει όλα όσα μας απασχολούν, θα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη δοαυλειά τους και θα εστιάζει στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας.

Η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις «διαβάζουν» αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας και με καθαρή ματιά στα πράγματα φωτίζουν τα ψιλά γράμματα κάθε είδησης.

«ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» Καθημερινά στις 10 το πρωί στο MEGA.

Ό,τι πρέπει για να αλλάξει το… κλίμα.

ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Παρουσίαση : Αθηναϊς Νέγκα, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Αρχισυνταξία : Φιλιώ Γιαννακοπούλου

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το απίστευτο στο Mega

Ο Νίκος Ευαγγελάτος τρέλανε το Mega με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 17/6 αφού τα ποσοστά του αφάνισαν τον ανταγωνισμό!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έκανε νούμερα ρεκόρ για το κανάλι αφού στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι το 16,7% με συγκλονιστικά τέταρτα: 20,4-19-16-15,5-12,5.

Να σημειωθεί πως το κανάλι γενικά δεν έχει δυνατά προγράμματα από άποψη ποσοστών στις ζώνες του γι αυτό και είναι άξιο που ο Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε να ξεπεράσει στην ώρα του τους ανταγωνιστές του! Το Live news είναι ένα από τα πιο καλοστημένα προγράμματα του σταθμού κι αυτό φαίνεται από την απήχηση που έχει στον κόσμο.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 16,7
  • ALPHA: Deal 11,0
  • STAR: Elif 8,9
  • ΣΚΑΙ: Φτερωτός θεός 10,9
  • STAR: Τροχός της Τύχης 22,2
  • ΑΝΤ1: Still standing 14,1
  • OPEN: Η νύφη το έσκασε 8,1
  • Mega: Live news 16,7