Συγκίνησε η Έλενα Παπαρίζου - Η κίνηση ανθρωπιάς που συζητήθηκε

Υπέροχη πρωτοβουλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Έλενα Παπαρίζου - Η κίνηση ανθρωπιάς που συζητήθηκε

Για ακόμα μία φορά, η Έλενα Παπαρίζου συγκίνησε με την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε. Η πράξη της σίγουρα θα συζητηθεί και όχι άδικα, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει ένα μικρό παιδί πολύ ευτυχισμένο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δείξει πολλές φορές πως πέρα από την πολύ επιτυχημένη καριέρα που έχει κάνει, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος που νοιάζεται για τους άλλους.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό ενός μικρού κοριτσιού και γι' αυτό πήγαν μαζί για φαγητό αλλά και στο στούντιο. Δείτε εδώ και τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για την Έλενα Παπαρίζου.

«Σήμερα έγινα κι εγώ παιδί με τη Ναταλία και το @makeawish.greece. Πήγαμε για φαγητό, παίξαμε με το παγωτό μας και μετά πήγαμε στο στούντιο και ηχογραφήσαμε παρέα το "αν με δεις να κλαίω"», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η τραγουδίστρια.

Τις προηγούμενες μέρες, η Έλενα Παπαρίζου είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και την είχε κάνει να συγκινηθεί

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού και η Έλενα Παπαρίζου αντάλλαξαν κοπλιμέντα και αναφέρθηκαν στην υπέροχη σχέση που έχουν, με την γνωστή παρουσιάστρια να "λυγίζει" με όλα όσα άκουσε.

«Όταν σε γνωρίσει κάποιος και σε ζήσει μπορεί να καταλάβει ότι είσαι από τα παιδιά αυτού του χώρου που έχουν τόσο καλή καρδιά που απορώ πως κατάφερες να γίνεις σουπερ σταρ με σε αυτή την καρδιά που είναι μαλαματένια σε έναν χώρο που είναι ζούγκλα», της είπε η παρουσιάστρια με την Έλενα Παπαρίζου να απαντά:

«Είσαι ένας άγγελος, σε εκτιμώ και σε αγαπώ. Μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά που είπαμε», είπε με την Ναταλία να συγκινείται. «Πάντα με συγκινεί αυτό το κορίτσι, αλήθεια, μαζί της κάτι παθαίνω πάντα, έχουμε ζήσει πολλά», είπε και δάκρυσε.

Ναταλία Γερμανού κλάματα