Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Ανέβασαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Προκάλεσαν κανονικό πανικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Ανέβασαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Λίγες ώρες μετά το τέλος του MasterChef, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποφάσισαν να ανεβάσουν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, από το πρώτο λεπτό που ανέβηκε, έγινε πανικός.

Το ζευγάρι συζητήθηκε ιδιαίτερα, τόσο όσο καιρό βρίσκονταν και οι δύο μέσα στο masterchef, όσο και μετά από την αποχώρησή τους.

Μάλιστα, χθες βράδυ, ο Σταύρος και ο Σταυρής σχολίασαν τα πάντα γύρω από τους δυο τους. Δείτε εδώ το επικό στιγμιότυπο.

Σήμερα, Μπέλλος και Μαρία πόζαραν μαζί στο Instagram και η Μαρία Μπέη μοιράστηκε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος σχέση

Αυτά είπαν Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος για τη σχέση τους

«Νομίζω πως μόνο θετικά επηρέασε τη σχέση μας η πορεία μας στο παιχνίδι. Προς το παρόν μπορούμε να πούμε μόνο ότι θα είμαστε στην Αθήνα μαζί. Πιστεύω πως ο Δημήτρης θα έπρεπε να είναι ένας από τους δύο φιναλίστ. Δεν πειράζει.

Θα στενοχωριόταν αν δεν έπαιρνε το silver, για αυτό του το έδωσα. Πήρε το silver award, πήρε τα λεφτά, πήρε το κορίτσι. Το πήγαμε ανάποδα στη σχέση μας. Συγκατοικήσαμε στο παιχνίδι, τώρα θα μείνουμε μόνοι μας» είπε η Μαρία, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος συμπλήρωσε: «Βοήθησα έναν φίλο μου και ζήτησα από τη Μαρία να με βοηθήσει. Καλά πήγε η συνεργασία μας. Οπότε λέμε να το συνεχίσουμε και να δούμε που και πως».

Έτσι απάντησε ο Μπέλλος στα σχόλια των δύο φιναλίστ του MasterChef για τη σχέση του με τη Μαρία

Ο επίδοξος σεφ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα insta story στο οποίο φαίνεται ο Βαρθαλίτης με τον Σταυρή που σχολιάζουν και θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

«Ψυχούλες μου… Άμα είναι να το κάνετε, κάντε το σωστά. Έχει ένα βιβλίο με κουζίνες στο τραπέζι» , έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Δημήτρης Μπέλλος instagram