Ναταλία Δραγούμη: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες - Η άγνωστη δίκη

Απίστευτες αποκαλύψεις από την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ναταλία Δραγούμη: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες  - Η άγνωστη δίκη

Μια αποκάλυψη έκανε η Ναταλία Δραγούμη για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει, αλλά και μια άγνωστη δίκη. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και είχε πολλά να πει για την ζωή της.

Τη Ναταλία Δραγούμη υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της αλλά και το τι ενόχλησε την κόρη της.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη για τις γυμνές φωτογραφίες

«Με τον Έντι έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον ένατο μήνα. Ήταν 10 ημέρες πριν γεννήσω. Είμαι 20 χρόνια με τον Έντι. Ο σύζυγός μου είναι αρχιτέκτονας. Έλληνας είναι, απλά έχει βρετανικό διαβατήριο. Έχει μακρινή καταγωγή από την Ουαλία. Έχω δύο παιδιά. 17 η Κλειώ και 15 ο Φίλιππος.

Ήταν πολύ μικρή η κόρη μου. Μου είχε πει ότι δεν θέλω να γίνω ηθοποιός “γιατί εγώ θέλω να είμαι πιο πολύ με τα παιδιά μου” και γιατί “δεν θέλω γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά αυτά. Δείτε ωστόσο και τι ρόλο θα έκανε στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κοίταξα να δω μήπως υπάρχει τρόπος να μη βγαίνουν αυτές οι φωτογραφίες. Ήταν της δουλειάς. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά υπάρχει μία ερωτική σκηνή και την απομονώνουν κάποιοι. Είχε γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον “Διόνυσο”, που είναι για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Γιατί κάποιος παλαιότερα έβαζε πληρωμή για να βλέπει ο κόσμος ηθοποιούς γυμνούς. Τότε πλήρωνες. Ξεκινούσαν οι δικές μας σκηνές τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό άλλων. Αλλά όλο αυτό…

Όλο αυτό με το διαδίκτυο είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει πολλά αρνητικά πράγματα όπως αυτό που έπεσε πάνω το παιδί μου. Είχε δει κάτι τέτοιες φωτογραφίες. Της το εξήγησα. Τώρα είναι καλά, αλλά τότε ήταν μικρούλα» εξήγησε η Ναταλία Δραγούμη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο επίθετο της. Η ίδια μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της, καθώς και για το «βαρύ», γεμάτο ιστορία επίθετό της, που δεν της στάθηκε εμπόδιο καθώς δεν στηρίχτηκε ποτέ σ’ αυτό, αλλά στη σκληρή δουλειά.

Δείτε το βίντεο: