Ανατροπή για την Πάολα! Από τραγουδίστρια... ηθοποιός - Που θα παίξει;

Σε τι ρόλο θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ανατροπή για την Πάολα! Από τραγουδίστρια... ηθοποιός - Που θα παίξει;

Ανατροπή για την Πάολα, αφού από τραγουδίστρια θα την δούμε σε ρόλο ηθοποιού; Που θα την δούμε να παίζει; H αποκάλυψη έγινε στη «Φωλιά των Κου Κου». Δεν φαντάζεστε που θα πρωταγωνιστήσει.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή θα έχουμε μια μεγάλη επιστροφή στο σινεμά. Η ταινία «I Love Karditsa» που κυκλοφόρησε το 2009 στους κινηματογράφους ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη επιστροφή φέτος με πολύ γνωστά ονόματα.

Η Πάολα μάλιστα θα είναι μια από αυτούς που θα παίξουν στη ταινία. Εκτός από την γνωστή τραγουδίστρια θα δούμε και την Δανάη Παππά στον πρώτο της κινηματογράφικο ρόλο, τον Χάρη Ρώμα μετά το Καφέ της Χαράς, αλλά και άλλα ακόμα πολλά γνωστά ονόματα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Λίγα λόγια για την ταινία I love Karditsa

Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον Έλληνα Γρηγόρη Κανιά από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά. Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής. Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαφία.

Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει. Μια σέξι ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα.

Δείτε το βίντεο:

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Πάολα, δείτε εδώ την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία κούκλα!