H γλυκιά ανάρτηση της συντρόφου του Σταυρή Γεωργίου: «Ο δικός μου άνθρωπος θα είναι...»

Δείτε τι έγραψε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H γλυκιά ανάρτηση της συντρόφου του Σταυρή Γεωργίου: «Ο δικός μου άνθρωπος θα είναι...»

Μια γλυκιά ανάρτηση έκανε η σύντροφος του Σταυρή Γεωργίου μετά την ήττα του στο MasterChef. «Ο δικός μου άνθρωπος θα είναι πάντα νικητής» έγραψε στην φωτογραφία της η όμορφη Έλενα.

Ο Σταυρής Γεωργίου μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο και ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο του MasterChef μιας και θα μοιραστεί ένα μέρος του μαζί του ο Σταύρος Βαρθαλίτης, στην προσωπική του ζωή όμως είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα στη σύντροφο του, Έλενα.

Οι δυο τους είναι ενάμιση χρόνο μαζί και μοιάζουν πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα λίγες ώρες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του MasterChef, η ίδια ανέβασε στα instastories ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, αφιερωμένο στον Σταυρή.

«Νιώθω τόσο περήφανη και τόσο ανακουφισμένη συνάμα. Γιατί μέσα σε αυτό το ψυχοφθόρο, αλλά εξίσου μοναδικό ταξίδι, αντιλαμβάνεσαι ότι οι αληθινοί άνθρωποι χαράζονται για πάντα στην καρδιά σου. Τι πρώτος, τι δεύτερος… Για μένα είναι απλά ένας αριθμός.

Μπορεί και να ακούγεται κλισέ, αλλά ο δικός μου άνθρωπος θα είναι για πάντα νικητής» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Κανναουρίδου. Δείτε ωστόσο και την έξοδο που έκαναν οι δυο φιναλιστ με τους κριτές.

Δείτε την ανάρτηση της:

Σταυρής Γεωργίου κοπέλα

Σταυρής Γεωργίου: Πάρτι στη Λάρνακα για τον φιναλίστ του MasterChef - Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του

Πάρτι στήθηκε στο σπίτι του Σταυρή Γεωργίου στη Λάρνακα κατά την διάρκεια του τελικού του MasterChef. Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του για τον φιναλιστ; Στην κάμερα μίλησαν και οι γονείς του αλλά και η αδερφή του και οι φίλοι του.

Χαμός έγινε στο σπίτι του Σταυρή στη Κύπρο καθώς μαζεύτηκαν τόσο οι φίλοι του όσο και η σύντροφος του. «Νομίζω στον τελικό δεν τον είδαμε στα καλά του» είπε ο πατέρας του.

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο, ο Σταυρής μου ήξερε ότι έκανε κάποια λάθη στο τελικό, είμαι υπερήφανη όμως για τον γιο μου γιατί είχε στόχους εξ αρχής» είπε η μητέρα του.

«Για εμάς παραμένει νικητής μέχρι εκεί που έφτασε και θα κλάψω όταν τον δω και θα του πω οτι αξίζει» είπε η αδερφή του.

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο. ο Σταυρής είναι ο νικητής της καρδιάς μου» είπε η κοπέλα του. Δείτε και τι συμφωνία έκαναν οι δυο φιναλίστ.

Δείτε το βίντεο: