Σε καραντίνα ο Σταυρής από το MasterChef - Τι αποκάλυψε

Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς

Σε καραντίνα ο Σταυρής από το  MasterChef - Τι αποκάλυψε

Ο Σταυρής Γεωργίου ο φιναλίστ του MasterChef, αποκάλυψε πως λίγο μόλις επιστρέψει στην Κύπρο θα πει σε καραντίνα λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοιό. Μάλιστα όπως είπε ήταν κάτι που του είχε ανακοινωθεί στο παιχνίδι.

Ο φιναλίστ του MasterChef μίλησε το πρωί της Παρασκευής, στη Φωλιά των Κου Κου, και αναφέρθηκε στα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι και εμείς δεν γνωρίζαμε έως και σήμερα.

Τι αποκάλυψε ο Σταυρής Γεωργίου για την καραντίνα που θα μπει

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο και δικαίως είναι ο 4ος MasterChef. Να πω για τον Σταύρο ότι το ήθελε παραπάνω από εμένα και φάνηκε αυτό ειδικά στο τέλος, λόγω ψυχολογίας και είχε περισσότερο καθαρό μυαλό. Εμένα το μυαλό μου στο τέλος ήταν κάπου αλλού, όλη η κατάσταση αυτή είχα ξεφύγει λίγο εγώ. Η Έλενα ήταν Ελλάδα στις δύσκολες ημέρες αυτές, ανησυχούσα και για τον πατέρα μου και δεν ήξερα τι γίνεται με το lockdown.

Όταν μου ανακοινώθηκε το βράδυ που είχαμε περάσει στον τελικό, από την παραγωγή ότι θα μπω σε καραντίνα μόλις πάω πίσω στην Κύπρο και δεν θα δω κανέναν, ήμασταν στο καμαρίνι με τον Βαρθαλίτη και την παραγωγή και του είπα "εγώ φίλε, δεν μπορώ να πάω να μαγειρέψω, τι να κάνω, δεν είμαι σε θέση" και αυτές τις δυο τρεις ημέρες ο Σταύρος ήταν δίπλα μου και μου είπε πάμε μη το σκέφτεσαι θα μαγειρέψουμε παρέα και θα κερδίσει ο καλύτερος.

Για αυτό έχει μπει στη καρδιά μου εμένα αυτός ο άνθρωπος, γιατί εκεί που έπεσα ήρθε και με σήκωσε. Και του αξίζει που κέρδισε. Δείτε ωστόσο και την έξοδο που έκαναν οι δυο φιναλιστ με τους κριτές.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε: