«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή - " Τι μικροπρέπειες είναι αυτές; "

Τι απαντά στις φήμες χωρισμού

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή -

«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή. Είναι μαζί ή χώρισαν οριστικά σαν ζευγάρι; Η ίδια σε δηλώσεις της δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει, ποια ακριβώς είναι η κατάσταση και τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους.

Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” συνάντησε την youtuber και ραδιοφωνική παραγωγό και τη ρώτησε για τον χωρισμό της από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

“Ποτέ δεν σας είπα αυτά τα πράγματα για να σας τα πω τώρα. Το ξέρεις. Με έχεις πετύχει 5-6 φορές, σου έχω μιλήσει ποτέ για αυτά τα πράγματα ευθέως; Γιατί να κάνουμε unfollow, τι μικροπρέπειες είναι αυτές; Ότι σας είπε ο Άρης…”, είπε η Άννα Μαρία Βέλλη χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τον χωρισμό της από τον Άρη Μακρή.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη, είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα.

Άρης Μακρής: Τον ρώτησαν για το χωρισμό του από τη Βέλλη και η αντίδραση του ήταν απίστευτη

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από 3 χρόνια. Η οποία μάλιστα είχε φτάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης. Τι απάντησε ωστόσο, ο τραγουδιστής σε ερώτηση που του έγινε και ποια ήταν η αντίδραση του;

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» που βρέθηκε στα γυρίσματα του Just the 2 of us, συνάντησε τον Άρη Μακρή και την Έρρικα Πρεζεράκου και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος για τον χωρισμό του.

«Αντί για εμένα πρέπει να ρωτήσεις αυτόn που το έγραψε μάλλον και από πού το βρήκε. Από εμένα δεν το βρήκε πάντως…», ήταν η απάντηση του Άρη Μακρή χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τον χωρισμό του.