Η 9χρονη κόρη του «Ρος» από τα Φιλαράκια ξύρισε το κεφάλι της - Τι συνέβη;

Πώς το αποφάσισε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η 9χρονη κόρη του «Ρος» από τα Φιλαράκια ξύρισε το κεφάλι της - Τι συνέβη;

Η 9χρονη κόρη του πρωταγωνιστή της σειράς Φιλαράκια, «Ρος», αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της, με τη μητέρα της να ανεβάζει το σχετικό συμβάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την μικρή της.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την ιστορική σειρά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τη σειρά «Φιλαράκια», δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του ένας ηθοποιός της σειράς.

Εκείνος και η σύζυγός του, Ζόε Μπάκμαν, έχουν αποκτήσει μαζί μία πανέμορφη κόρη, η οποία αποφάσισε να κάνει μία πολύ χαρακτηριστική κίνηση προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Γι΄αυτό το λόγο ξύρισε το κεφάλι της η κόρη του Ρος

Την αλλαγή της μικρής Κλίο παρουσίασε η μητέρα της Ζόε Μπάκμαν με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ο κόσμος λέει «κάψτο και ξαναφτιάξτο» και τα παιδιά ακούν. Βλέπω σήμερα πώς τα παιδιά αμφισβητούν τους κανόνες και τα πρότυπα με τρόπο που εμείς δεν το κάναμε και αυτό, μεταξύ άλλων, μου δίνει ελπίδα!», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

H 9χρονη ζήτησε από τη μητέρα της να της ξυρίσει το κεφάλι και οι φωτογραφίες της με το νέο της look έγιναν θέμα στον διεθνή Τύπο.

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα για αδιευκρίνιστους λόγους η μητέρα της διέγραψε το ποστ της από το προφίλ της στο Instagram.

Ρος Φιλαράκια κόρη

Απίστευτο! Ο γιος του Ρος από τα Φιλαράκια παίζει σε σειρές του Netflix και έχει γίνει κούκλος

Είναι απίστευτο πραγματικά το πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός Μπεν, ο γιος δηλαδή του Ρος από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια». Μάλιστα πλέον είναι εξαιρετικά δημοφιλής μιας και παίζει σε σειρές του Netflix και έχει γίνει ένας κούκλος!

Η αγαπημένη σειρά μπορεί να τελείωσε πριν από αρκετά χρόνια, ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν έφυγε στιγμή από τις καρδιές μας μιας και συνεχίζουμε να την παρακολουθούμε ανελλιπώς μέσα από τις επαναλήψεις του STAR.

Και ενώ όλοι μας λατρεύουμε τους 6 βασικούς χαρακτήρες, υπάρχει ακόμα ένας που πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει κανονικός άντρας, έστω κι αν εμείς τον έχουμε στο μυαλό μας σαν τον μικρό μπόμπιρα που έφερνε τα πάνω κάτω και "τρέλαινε" την Ρέιτσελ με τις πλάκες του.

Ναι καλά φαντάζεστε μιλάμε για τον Μπεν Γκέλερ, ή αλλιώς Κολ Σπράους, ο οποίος από τη συμμετοχή του στη σειρά έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και έκανε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του.

Μετά τα Φιλαράκια, ο Μπεν πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Disney Channel, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Ντίλαν Σπράους, «Sweet Life on Deck».

Έτσι είναι ο γιος του Ρος από τα Φιλαράκια που παίζει σε σειρές του Netflix
Έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε και έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και ανάμεσα στο γυναικείο εφηβικό κοινό, που «έλιωνε» σε κάθε του εμφάνιση.

Από το 2017, ο Κολ Σπράους εμφανίζεται στη σειρά του Netflix, Riverdale, υποδυόμενος τον ρόλο του Jughead Jones.

Μάλιστα, τα δύο αγόρια που τρελαίνουν με τις εμφανίσεις τους, είναι γεννημένα στην Ιταλία με 15 λεπτά διαφορά.

Γεννήθηκε στο Αρέτσο της Ιταλίας από Αμερικάνους γονείς. Ο Κολ γεννήθηκε 15 λεπτά μετά τον δίδυμο αδελφό του Ντίλαν. Ο Κόουλ ονομάστηκε μετά από ένα μουσικό της Νταζ Nat King Cole. Τέσσερεις μήνες μετά την γέννηση του όλη η οικογένεια μετακόμισε στην Αμερική.