Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef - Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής στην 5η σεζόν

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef - Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής στην 5η σεζόν

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει στη νέα σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef. Ο νικητής της 5ης σεζόν που πρόκειται να προβληθεί του χρόνου, θα αναδειχθεί με έναν διαφορετικό τρόπο απ' ότι στις προηγούμενες χρονιές.

Η φετινή σεζόν του μαγειρικού ριάλιτι ήταν πραγματικά ιδιαίτερη και όχι άδικα βέβαια, αφού κριτές και παίκτες μπήκαν σε μία πολύ διαφορετική διαδικασία λόγω των συνθηκών και των μέτρων που επιβλήθηκαν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μέχρι πέρυσι, η ανάδειξη του νικητή γινόταν μέσα από τις βαθμολογίες των κριτών αλλά και μέσα από τις βαθμολογίες των καλεσμένων, στα ταξίδια που έκαναν οι σεφ.

Φέτος ωστόσο, όλα έγιναν διαφορετικά. Τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν έγιναν καν, ενώ όλες οι εξωτερικές δοκιμασίες κόπηκαν απότομα. Οι τρεις κριτές, βαθμολόγησαν τα πιάτα που έφτιαξαν οι διαγωνιζόμενοι και ανέδειξαν νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Δείτε εδώ πώς θα μοιραστεί το έπαθλο με τον Σταυρή.

Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής στην 5η σεζόν

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, «Ευτυχείτε» και του Γρηγόρη Γκουντάρα, στην επόμενη σεζόν θα ψηφίζει και το κοινό για την ανάδειξη του νικητή.

MasterChef  5η σεζόν

Τι αλλάζει στο νέο κύκλο του MasterChef

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε γνωστό πως η προετοιμασία για τον νέο κύκλο έχει ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η επόμενη σεζόν του MasterChef θα γίνει κανονικά και πως μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει οι συμμετοχές.

Τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης όσο και οι υπόλοιποι κριτές ξεκίνησαν να φωνάζουν για να περάσει ο επόμενος που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef. Δείτε επίσης εδώ τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για τον τελικό του MasterChef.

Σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star, αποκάλυψε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την 5η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής που έχει καταφέρει να "κλέψει" τις καρδιές όλων των τηλεθεατών.