Κάτια Ζυγούλη: Η αποκάλυψη της για τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά - «Ελπίζω να τα μεγάλωσα καλά»

Αποκαλυπτική στη συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Η αποκάλυψη της για τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά - «Ελπίζω να τα μεγάλωσα καλά»

Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Ο ένας και ο άλλος» και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει μερικές σκέψεις της, για τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά, ξεκαθαρίζοντας πως βασική της επιθυμία είναι να τα έχει μεγαλώσει καλά.

Το πανέμορφο μοντέλο έγινε πλέον παρουσιάστρια και γι' αυτό το λόγο εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, προκειμένου να μιλήσει τόσο για τη νέα της εκπομπή «Ιστορίες Μόδας», όσο και για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Μεταξύ άλλων, η Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε, πως βασική της προτεραιότητα ως γονιός, είναι να μεγαλώσει καλούς ανθρώπους. Δείτε εδώ και τη φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη, και θα πάθετε πλάκα.

Αυτές τις σκέψεις της για τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη

«Στο τέλος της ζωής, όταν γυρίσεις πίσω και δεις τι έχεις κάνει, να πεις έκανα αυτό… Ναι έκανα τέσσερα παιδιά. Ελπίζω να τα μεγάλωσα καλά. Έχω κάνει και λάθη, έχω κάνει και καλά. Έχω κάνει τέσσερις ανθρώπους, ελπίζω να βγουν καλοί άνθρωποι», είπε μεταξύ άλλων.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς παιδιά

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ» της ΕΡΤ εμφανίστηκε μέσω Skype ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί, τη Λήμνο.

Σάκης Ρουβάς Στέλιος Ρόκκος

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον Σάκη. Είναι πολύ κοντά μου… και οικογενειακά.. πολύ.. Δεν απέχουμε καθόλου… Ο Σάκης είναι τόσο λαμπερός, μοναδική περίπτωση ανθρώπου. Ο Σάκης είναι εξωγήινος. Δε σου πάει το μυαλό ότι του αρέσει τόσο πολύ να είναι μέσα στη φύση, να έχει τις κοτούλες του, να φυτεύει τις ντομάτες του, να πάμε για ψάρεμα. Είναι τέτοιο παιδί αλλά όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή εκτοξεύεται. Είναι πύραυλος» δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Να σημειώσουμε πως για την Κάτια Ζυγούλη, έγινε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση. Δείτε τι συνέβη.