Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε την εικόνα από το παρελθόν που δεν είχε δει κανείς

Μοναδικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε την εικόνα από το παρελθόν που δεν είχε δει κανείς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να δημοσιεύσει μία εικόνα από το παρελθόν της και συγκεκριμένα από τη βρεφική της ηλικία, την οποία δεν είχε δει ποτέ κανείς. Μάλιστα, τη συνόδευσε και με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά.

Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και γι΄αυτό το λόγο, ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, συνοδεύοντάς της με ένα μήνυμα και με τη συμβουλή που επιλέγει η ίδια να δίνει στα παιδιά της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Κάτια Ζυγούλη έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ με τη νέα της εκπομπή. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτή είναι η εικόνα από το παρελθόν που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη

«Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα.

Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων», έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας .

Η αποκάλυψη για τον Σάκη Ρουβά και τη ζωή του με την Κάτια Ζυγούλη

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ» της ΕΡΤ εμφανίστηκε μέσω Skype ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί, τη Λήμνο.

Σάκης Ρουβάς Στέλιος Ρόκκος

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον Σάκη. Είναι πολύ κοντά μου… και οικογενειακά.. πολύ.. Δεν απέχουμε καθόλου… Ο Σάκης είναι τόσο λαμπερός, μοναδική περίπτωση ανθρώπου. Ο Σάκης είναι εξωγήινος. Δε σου πάει το μυαλό ότι του αρέσει τόσο πολύ να είναι μέσα στη φύση, να έχει τις κοτούλες του, να φυτεύει τις ντομάτες του, να πάμε για ψάρεμα. Είναι τέτοιο παιδί αλλά όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή εκτοξεύεται. Είναι πύραυλος» δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.