Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και έτσι βούρκωσε στον αέρα, όταν αναφέρθηκε στους αγαπημένους της συνεργάτες, τους οποίους θα χρειαστεί να αποχωριστεί με το τέλος της σεζόν.

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της πως πρόκειται να αφήσει πίσω της την ελληνική τηλεόραση, μετά από την μακροχρόνια καριέρα της, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη συγκρατήθηκε και δεν έβαλε τα κλάματα.

Όσο περνάει ωστόσο ο καιρός και πλησιάζει στην ημέρα που θα πει το οριστικό "αντίο", η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει να συγκινείται όλο και περισσότερο. Ειλικρινής όπως πάντα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε χθες το μεγάλο άγχος που έχει για τις εξετάσεις του γιου της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για τον Άγγελο Λάτσιο.

Γι΄αυτό το λόγο βούρκωσε στη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα λοιπόν έφτιαξε σοκολατόπιτα και έστειλε στους συνεργάτες της που είναι στο κοντρόλ και συγκινημένη είπε στον αέρα ότι μαθαίνει τα όμορφα λόγια που λένε για εκείνη… λίγες μέρες πριν ρίξει αυλαία και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

Ελένη Μενεγάκη κλάματα

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως έχει μεγάλη άνεση με τους τηλεθεατές της και μπορεί να τους εκμυστηρευθεί τα πάντα. Άλλωστε, η πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο της τηλεόρασης, της έχει επιτρέψει να χειρίζεται τον λόγο και την κάμερα με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, το πρόβλημα αυτό την έχει απασχολήσει πάρα πολύ και δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τη λύση. Μάλιστα, η μικρή της κόρη, Μαρίνα, έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ καθώς όλα τα κουνούπια έρχονται και την τσιμπάνε.

«Όλη μου η οικογένεια είναι σημαδεμένη. Μη μου πείτε ρε παιδιά ότι στο δικό σας σπίτι δεν έχει γίνει επιδρομή κουνουπιών; Έχω πάθει πλάκα, είμαστε όλοι σημαδεμένοι… Έχω τεράστιο πρόβλημα και μου σπάνε τα νεύρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα κόρη