«Έσκασε» η μεταγραφή - Το Mega παίρνει το πρότζεκτ και την παρουσιάστρια του ANT1

Θα φέρει τα πάνω κάτω!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η μεταγραφή - Το Mega παίρνει το πρότζεκτ και την παρουσιάστρια του ANT1

Η πιο μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού μόλις «έσκασε» καθώς όπως έγινε γνωστό, το Mega πρόκειται να πάρει από τον ΑΝΤ1, τόσο την παρουσιάστρια, όσο και το πρότζεκτ της, και να τα προσθέσει στο πρόγραμμά του με τη νέα σεζόν.

Το «Μεγάλο Κανάλι» έχει δείξει πως θέλει να μπει πολύ δυναμικά στη νέα σεζόν, μετά την επιστροφή του στην τηλεόραση και όχι άδικα, αφού οι ιδιαίτερες συνθήκες του κορωνοϊού, δεν του επέτρεψαν να δείξει φέτος όλες τις δυνατότητές του.

Βέβαια να σημειώσουμε πως ορισμένα προγράμματα του Mega κατάφεραν να "σαρώσουν" στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά του Νίκου Ευαγγελάτου.

Αυτή η παρουσιάστρια πάει με το πρότζεκτ της από τον ANT1 στο Mega

Ο λόγος για την Ντίνα Νικολάου, η οποία έπειτα από μία εξαιρετική πορεία τριών μηνών στον ΑΝΤ1, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μέσα από το πρόγραμμα dinas bakery έριξε πλώρη αυτή τη φορά για νέες τηλεοπτικές θάλασσες.

«Το bakery με έχει συνεπάρει. Κάθε συνταγή που φτιάχνω στην εκπομπή είναι επιλεγμένη μέσα από τις πιο επιτυχημένες μου. Μ’ αυτή την εκπομπή έχω την αίσθηση ότι κάνω βουτιά στα βασικά, στα απαραίτητα, στα αληθινά. Ο κόσμος την αγάπησε πολύ. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά. Συνεχίζουμε λοιπόν προς το MEGA με χαρά και προσμονή» τόνισε η αναγνωρισμένη σεφ στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα.

Ντίνα Νικολάου mega

Αλλαγές στο Mega - Από το late night στο πρωινό η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια

Οι εξελίξεις τρέχουν… και αναμένεται…επέλαση του «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ» στο MEGA. Μια δημοσιογραφική εκπομπή μπορεί να ξεφύγει από τα κλισέ; Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10 το πρωί η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος εξετάζουν λεπτομερώς το θέμα.

Ο «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» ,το νέο μαγκαζίνο του MEGA θα έχει, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας.

Αθηναΐς Νέγκα Mega

Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού.

Ακόμη, στήλες με θέματα για την υγεία, τη νέα επιχειρηματικότητα, το διαδίκτυο, την ψυχολογία, τη γυναίκα, το ευ ζην.

Η εκπομπή θα καταγράφει όλα όσα μας απασχολούν, θα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη δοαυλειά τους και θα εστιάζει στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας.

Η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις «διαβάζουν» αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας και με καθαρή ματιά στα πράγματα φωτίζουν τα ψιλά γράμματα κάθε είδησης.

«ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» Καθημερινά στις 10 το πρωί στο MEGA.

Ό,τι πρέπει για να αλλάξει το… κλίμα.

ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Παρουσίαση : Αθηναϊς Νέγκα, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Αρχισυνταξία : Φιλιώ Γιαννακοπούλου