Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε δημόσια πρόταση στον Διονύση Πρώιο

Τη δέχθηκε αμέσως

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε δημόσια πρόταση στον Διονύση Πρώιο

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να κάνει μία δημόσια πρόταση στον Διονύση Πρώιο για να συνεργαστούν και να ξεκινήσουν μαζί ένα πολύ ξεχωριστό πρότζεκτ, με τον ίδιο να το δέχεται αμέσως.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε σήμερα καλεσμένο τον πιο αγαπητό παίκτη του MasterChef, ο οποίος αποκάλυψε τα πάντα για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Κλείνοντας την εκπομπή της, η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε τι θα έκανε αν κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο του MasterChef. Δείτε εδώ και την αδιανόητη ατάκα που είπε στις κάμερες πριν από λίγες μέρες ο Διονύσης.

Διονύσης Πρώιος συνεργασία Ζήνα Κουτσελίνη

«Τα 50.000 ευρώ, το έχω πει και στο MasterChef, θα πήγαιναν σε Ορφανοτροφεία. Δόξα το Θεό έχω ρούχα, έχω ένα ταβάνι, κάνω ένα ζεστό μπάνιο κάθε μέρα.

Οπότε έπρεπε να πάνε κάπου αλλού. Θα πήγαιναν σε Ορφανοτροφεία, είναι αυτό που κάνουμε με τον Κωστάκη όχι με τα λεφτά του MasterChef αλλά με λεφτά από την τσέπη μας», είπε ο Διονύσης Πρώιος.

Αυτή είναι η πρόταση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στον Διονύση Πρώιο

«Θα το προχωρήσουμε παρέα;», τον ρώτησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Το προχωράω παρέα, είναι τιμή μου που θέλεις να συμμετέχεις σε αυτό το project. Ναι, θα το προχωρήσουμε παρέα», απάντησε ο Διονύσης.

Ο παίκτης από το MasterChef που έμοιαζε με τον γιο του Διονύση Πρώιου

«Ο Ηρακλής είχε χάσει τον πατέρα του, εγώ είχα χάσει τον γιο μου. Είχαμε μια σχέση παράξενη. Αλλά ο Γιώργος ήταν αυτός που πιο πολύ έμοιαζε με τον γιο μου. Μάγειρας, μορφονιός... Είχε πολλά κοινά με τον γιο μου.

Οπότε ήταν ένα παιδί που το είχα και πολύ κοντά και πολύ μακριά. Δεν ήθελα να μιλήσει πολύ και να εκτεθεί. Μίλαγε πολύ. Η Κατερίνα και ο Γιώργος μίλαγαν πολύ. Ο Γιώργος με τρέλανε ένα βράδυ για το που θα δώσει την κάρτα. Του είπα να με αφήσει ήσυχο. Είχαν φύγει όλοι οι φίλοι του και ο μόνος που του είχε μείνει ήμουν εγώ. Τα είχε οργανώσει όλα και μετά έσωσε τη Μαρία. Αυτή που όλη μέρα έβριζε. Με τσάντισε.

Ο Γιώργος αλλάζει κάθε δύο λεπτά άποψη. Μια σου λέει κάτι και μετά κάτι άλλο. Τον είπα καραγκιόζη γιατί δε μου αρέσει να λέω την άλλη λέξη που λένε συνεχώς. Έχουμε καλή σχέση με τον Γιώργο. Μετά αγκαλιαστήκαμε. Ο πατέρας σου δε σου βάζει χέρι; Αυτό σημαίνει πως δεν σε αγαπάει;» εξήγησε ο Διονύσης. Δείτε εδώ και ποιοι αποχωρούν σήμερα.