Το... κόλπο του Νίκου Μουτσινά για το Instagram - «Το βίντεο δεν το πειράζεις...»

Έτσι θα δείχνεις πάντα αδύνατος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το... κόλπο του Νίκου Μουτσινά για το Instagram - «Το βίντεο δεν το πειράζεις...»

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το κόλπο του για να φαίνεται πάντα υπέροχος στο Instagram, ενώ εξήγησε πως πολλοί δεν ανεβάζουν βίντεο καθώς δεν μπορούν να το πειράξουν και να φανούν πιο αδύνατοι.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε με μία αναπάντεχη ερώτηση την γνωστή ενότητα της εκπομπής του κατά την οποία, λύνει τα ερωτικά των τηλεθεατών του.

Κάποιος φίλος της εκπομπής, του έστειλε μήνυμα προκειμένου να τον ρωτήσει, τι μπορεί να κάνει για να φαίνεται πάντα αδύνατος στο Instagram, και ο Νίκος Μουτσινάς, αποκάλυψε όλα τα μυστικά του. Δείτε εδώ και το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο ΣΚΑΪ.

Αυτό είναι το κόλπο του Νίκου Μουτσινά για το Instagram

«Υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές που εξαφανίζουν τα περιττά κιλά».

Τότε, κάποιος από το πλατό έσπευσε να ρωτήσει τι γίνεται στην περίπτωση των βίντεο, με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να απαντάει: «Όταν βλέπετε ότι κάποιος δεν ανεβάζει πολλά βιντεάκια, σημαίνει πως έχει περιττά κιλά. Το βίντεο δεν μπορείς να το πειράξεις».

Οι αποκαλύψεις της Ματίνας Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά

Όπως αποκάλυψε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά προέκυψε, πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά στο θέατρο και ο ηθοποιός, τής πρότεινε τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε παράστασή του.

Η Ματίνα Νικολάου και ο Νίκος Μουτσινάς από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν έχουν απίστευτες σχέσεις και την καλύτερη χημεία. Είναι από τα αχτύπητα δίδυμα της τηλεόρασης και αυτό φαίνεται μέσα από την εκπομπή. Ενώ και στα social media κάνουν χαμό, όπως όταν ανέβασαν ένα tik tok βίντεο που έγινε viral.

Ο χωρισμός με τον σύζυγό της

«Ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγό μου. Ήμασταν παντρεμένοι τέσσερα χρόνια. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ καθόλου. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για εμένα γιατί δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί και να χωρίσεις. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μην χωρίσω. Εν πάση περιπτώσει, ήταν και το παιδί στην ηλικία των δύο χρόνων, οπότε μου ήρθε κατραπακιά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν είχα αυτή την ψυχραιμία».

Το γιο της Ματίνας Νικολάου ωστόσο τον έχετε δει; Είναι κούκλος και η ίδια τον λατρεύει. Δείτε την ανάρτηση της που είναι άκρως τρυφερή.