Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε δημόσια για το ορθογραφικό λάθος της - «Τι σημασία έχει...»

Με τον τρόπο της πάντα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε δημόσια για το ορθογραφικό λάθος της - «Τι σημασία έχει...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, για το ορθογραφικό λάθος που της χρεώνουν, με το μοντέλο να εξηγεί πως δεν έχει καμία σημασία!

Πριν από μερικές μέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και την κολλητή της, Βασιλική Ρούσσου.

Πολλοί ήταν ωστόσο αυτοί που παρατήρησαν πως στη λεζάντα αντί για "πολλή αγάπη", είχε γράψει "πολύ αγάπη", επισημαίνοντάς το στα σχόλια της φωτογραφίας.

Αποκάλυψη έγινε βέβαια και για το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA. Δείτε το εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, με ένα χιουμοριστικό instastory απάντησε στους επικριτές της: “Τι πολύ και τι πολλή. Τι διαφορά έχει; Σημασία έχει ότι αγάπη υπάρχει πάρα πολύ – πολλή”.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ορθογραφικό λάθος

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM

Πως αποφάσισες τη μεταγραφή σου στον Alpha;

Ήταν τελικά εύκολη απόφαση. Αντιλήφθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση από το πρώτο ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους του καναλιού. Υπήρχε κοινό όραμα και το ένστικτο μου μού είπε να επιλέξω αυτό.

Τι θα κάνεις την επόμενη σεζόν;

Ψυχαγωγική εκπομπή – δεν ξέρω ακόμη την ώρα, ψέματα μη σου πω – για τις γυναίκες. Θα έχει φυσικά και ένα κομμάτι για τους άνδρες, τους οποίους αγαπάμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο καινούργιο πρότζεκτ με χρώματα και αρώματα. Η ομάδα θα στηθεί όλη από την αρχή με αξιόλογους συνεργάτες. Ελπίζω να τους βρούμε και να έχουμε κοινό στόχο και αγάπη για το πρόγραμμα και να πάνε όλα καλά.

Έχεις άγχος;

Ναι, έχω άγχος γιατί θα κάνω κάτι διαφορετικό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου gntm

Πώς αποφάσισες να αποχωρήσεις από το GNTM;

Ήταν η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα. Ο Θεός ήθελε να είμαι στον Alpha.

Πρόταση για να συνεχίσεις στο GNTM είχες;

Έγιναν πολλές συζητήσεις με το κανάλι και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Όμως στο GNTM υπήρχαν προβλήματα. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ζω με προβλήματα και δεν έχω και λόγο να το κάνω. Όποτε ο Θεός μου έδειξε τον δρόμο να πάω κάπου αλλού.