«Έσκασε» ανακοίνωση για το J2US - Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Snik

Θα γίνει χαμός το Σάββατο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση για το J2US - Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Snik

Πριν από λίγο «έσκασε» η ανακοίνωση για το νέο, φοβερό επεισόδιο του J2US, ενώ μέσα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Snik στο show, η οποία θα έρθει για να "τρελάνει" για τα καλά το κοινό!

Αυτό το Σαββατόβραδο ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα: «Just The 2 Of Us» και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά στο OPEN.

Μη χάσετε βέβαια και το τρομερό spoiler που σας έχουμε για τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε το εδώ.

7 «επτάψυχα» ζευγάρια, καθώς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ανεβαίνουν στη σκηνή του #J2US με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, την αγάπη του κοινού, αλλά και μια καλή βαθμολογία από τους αγαπημένους μας κριτές.

Στην παρέα του «Just The 2 Of Us» αυτό το Σαββατόβραδο ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζει έναν ανατρεπτικό καλεσμένο, τον ράπερ Snik στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

J2US Snik

Ο Snik ερμηνεύει επιτυχίες του που σκαρφάλωσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο Νο1 των charts, μοιράζεται περιστατικά από την πορεία του προς την επιτυχία και εξηγεί γιατί δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η κριτική επιτροπή παίρνει θέση, σχολιάζει τις μοναδικές ερμηνείες των ζευγαριών μας και ανταλλάσσει ατάκες που «γράφουν».

Ποιες θέλει να διώξει από το παιχνίδι τη Βίκυ Σταυροπούλου και ζητά να μαζέψουν υπογραφές για να τις… ξεφορτωθεί;

  • Τι έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεκαρδιστεί στα γέλια;
  • Ποιον απειλεί η Δέσποινα Βανδή πως «θα χτυπήσει»;
  • Σε ποιους κάνει… επαναστατικά μαθήματα ορθοφωνίας ο Σταμάτης Φασουλής;

Δες το τρέιλερ:

Snik: Ο άγριος τσακωμός με παίκτη του Just the 2 of Us

Ο Snik και ο Τάσος Ξιαρχό είχαν στο παρελθόν συνεργαστεί για το τραγούδι Senorita, ωστόσο εκεί ξεκίνησε η κόντρα τους. Ο Τάσος Ξιαρχό δεν θέλει ούτε να δει τον Snik αλλά ούτε και να τον ακούσει καθώς όπως δήλωσε έχουν τσακωθεί.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Snik. Είχαμε συνεργαστεί τη χορογραφία στο Senorita. Είχαμε τσακωθεί πολύ με την παραγωγή του Snik. Από τότε λοιπόν έχουμε ψυχρανθεί αλλά σε ακραίο βαθμό.

Είχαμε κάνει στα βραβεία το Senorita. Επειδή είχε πάει πολύ καλά και έγινε viral, είπαμε να κάνουμε βίντεο κλιπ με τη χορογραφία.

Στο τέλος είχε κόψει από το κλιπ όλη τη χορογραφία. Εγώ τους είπα ότι δεν θα δημοσιεύσω στα social media ένα βίντεο κλιπ στο οποίο δεν φαίνεται η δουλειά μου. Από εκεί ξεκίνησε μια έχθρα. Ειπώθηκαν κι άλλα. Μετά κάναμε με την Τάμτα βίντεο τη χορογραφία. Από τότε δεν μιλάμε με τον Snik. Ουτε καν βρεθήκαμε. Το απέφυγα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Σάλος έχει προκληθεί ωστόσο και με ένα βίντεο που ανέβασε ο Snik στον λογαριασμό του στο Instagram. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Δείτε όσα αποκάλυψε: