Just the 2 of us - Spoiler: Στην κόντρα αυτό το Σάββατο τα 2 πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια - Ποιος φεύγει;

Αυτά τα ονόματα είναι έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Just the 2 of us - Spoiler: Στην κόντρα αυτό το Σάββατο τα 2 πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια - Ποιος φεύγει;

Στην κόντρα θα δούμε να βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο τα 2 πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Just the 2 of us, αφού είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Ποιος ωστόσο θα φύγει; Το spoiler είναι «φωτιά».

Τα γυρίσματα για το 9ο show πραγματοποιήθηκαν και 2 ζευγάρια βγήκαν υποψήφια για να φύγουν από το παιχνίδι, καθώς είχαν την πιο χαμηλή απόδοση από τα υπόλοιπα.

Αυτό το Σάββατο, πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο και τον Τρύφωνα Σαμαρά με τη Χαρά Βέρρα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

Ένας χωρισμός - έκπληξη έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Συγκεκριμένα, ένας παίκτης του Just the 2 of us, τα διέλυσε όλα με τη σύντροφό του, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης.

Just the 2 of us Spoiler αποχώρηση

Αυτό το Σάββατο στο Just the 2 of us θα δούμε και έναν πολυσυζητημένο τραγουδιστή - Τον Snik

Η πιο ανατρεπτική αποκάλυψε έγινε σήμερα μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv. Ο Snik ακολουθώντας τα βήματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα εμφανιστεί στην τηλεόραση και μάλιστα αυτό το Σάββατο, όχι σε ρόλο παρουσιαστή αλλά ως τραγουδιστής, φυσικά!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλόνης βγήκε στον αέρα του Ευτυχείτε και σχολίασε το επεισόδιο του Σαββάτου του J2us κι όλα τα ευτράπελα που έγιναν - δείτε τα εδώ αναλυτικά αν τα χάσατε. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Snik σίγουρα θα εμφανιστεί το επόμενο Σάββατο στο show αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα κάνει κοινή εμφάνιση με την Ηλιάνα ή όχι.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο: