Χωρισμός - έκπληξη για παίκτη του J2US! Τα διέλυσαν όλα μετά από 3 χρόνια σχέσης

Μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από το σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός - έκπληξη για παίκτη του J2US! Τα διέλυσαν όλα μετά από 3 χρόνια σχέσης

Ένας χωρισμός - έκπληξη έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Συγκεκριμένα, ένας παίκτης του Just the 2 of us, τα διέλυσε όλα με τη σύντροφό του, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης.

Μπορεί εδώ και αρκετές ημέρες πληροφορίες να έκαναν το γύρο του διαδικτύου και να έλεγαν πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, η επιβεβαίωση τελικά ήρθε μέσα από τους «Κου κου». Ο λόγος για τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίες είχαν φτάσει τη σχέση τους μέχρι και το στάδιο της συγκατοίκησης.

Μέσα από την εκπομπή μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως από την πλευρά της, η Άννα Μαρία Βέλλη, δεν έχει σβήσει τις κοινές φωτογραφίες τους από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη, είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα.

Πριν τον χωρισμό είχαν ποζάρει μαζί στις καλοκαιρινές τους διακοπές - Αυτή είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Βέλλη με τον Μακρή

Η Άννα Μαρία Βέλλη πόζαρε χωρίς σουτιέν στο πλευρό του συντρόφου της, Άρης Μακρή και αναστάτωσε κόσμο!

Η Άννα Μαρία Βελλή σχολιάστηκε αρκετά λόγω της συμμετοχής της σε θεατρική παράσταση μαζί με την Ειρήνη Καζαριάν από το Greece’s next Top Model.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η νεαρή παρουσιάστρια και γνωστή YouTuber τραβάει πάνω της την προσοχή αφού και την περασμένη χρονιά απασχόλησε τα δημοσιεύματα με την συμμετοχή της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η ίδια φαίνεται πως δεν πτοείται πουθενά. Συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά και είναι άνετη με την προσωπική της ζωή. Ήταν άλλωστε γνωστό ότι τα τελευταία τρία χρόνια διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή και ηθοποιό, Άρη Μακρή.

Το περασμένο καλοκαίρι μοιράστηκε στο instagram της μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην οποία ποζάρει,μάλιστα, topless και αναστάτωσε τους πάντες!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: