"Τρέλανε" το Instagram η Δούκισσα Νομικού με το μαύρο μπικίνι της

Οι κοιλιακοί της προκαλούν "ζαλάδα"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Η Δούκισσα Νομικού κατάφερε για ακόμα μία φορά, να "τρελάνει" το Instagram μιας και πόζαρε στον κήπο της, με το πιο hot μαύρο μπικίνι και μας έδειξε το σώμα της, το οποίο είναι πολύ γυμνασμένο και ιδανικό για το καλοκαίρι!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλει να περνάει το κάθε λεπτό από το μαγικό της καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο και δεν έχει καθόλου άδικο.

Οι διακοπές της για φέτος άρχισαν νωρίς και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram μέχρι στιγμής, έχουν προκαλέσει σωστό πανικό στα social media.

Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια της με τον γιο της και στο Instagram. Δείτε το εδώ.

Σήμερα, πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα λευκό t-shirt και το στιλάτο μαύρο μαγιό της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που ανέβασε τη φωτογραφία, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με μαύρο μπικίνι που "τρέλανε" το Instagram

Οι κάμερες βέβαια έπιασαν τη Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη σε παραλία της Μυκόνου

Η Δούκισσα Νομικού και ο αγαπημένος της σύζυγος Δημήτρης Θοεδωρίδης, κάνουν διακοπές στη Μύκονο και οι κάμερες, τους έπιασαν μαζί σε παραλία του νησιού. Οι δυο τους βέβαια δεν ήξεραν ότι υπήρχαν κάμερες που τους μαγνητοσκοπούσαν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την οικογένειά της, και έτσι αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη ρουτίνα της Αθηνάς και να περάσει μερικές μέρες στη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV, "τσάκωσε" την Δούκισσα Νομικού μαζί με τον Δημήτρη Θοεδωρίδη και τον γιο της Σάββα.

Μαμά και γιος έφτιαξαν κατασκευές στην άμμο και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου. Η οικογένεια, μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας παρέμεινε σπίτι τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, και τώρα άρχισε τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά!