Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανακοίνωση για το... τέλος της από τον ΑΝΤ1

Η φωτογραφία πίσω από τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανακοίνωση για το... τέλος της από τον ΑΝΤ1

Μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε το τέλος της από τον ΑΝΤ1, μαζί με το Ρουκ Ζουκ για αυτή τη σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της εκπομπής για φέτος και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην πει πως θα βρίσκεται κοντά μας και του χρόνου μέσα από το σταθμό του Αμαρουσίου.

Έτσι λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες της εκπομπής της, στην οποία την είδαμε να ποζάρει μαζί με τους συνεργάτες της.

«Σήμερα το Ρουκ Ζουκ έφτασε στο τέλος του γι αυτή τη σεζόν. Όχι ακριβώς όπως θα θέλαμε ή όπως υπολογίζαμε λόγω των γεγονότων, όμως τίποτα δε μας πτοεί. Κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και το Σεπτέμβρη θα είμαστε και πάλι μαζί! Εγώ και η ομάδα μου σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! Ξεκουραστείτε, διασκεδάστε και να ξέρετε πως μου λείψατε παρα παρα πολύ!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μιλήσει και για τη δύσκολη περίοδο στον ΑΝΤ1.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1

Επιβεβαίωσε το Vanda's blog η Ζέτα Μακρυπούλια για το μέλλον της στον ΑΝΤ1 - Δείτε τι είχε γράψει

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια να μένει χωρίς project στον ΑΝΤ1 αφού το Ρουκ Ζουκ λόγω του κορωνοϊού ήταν πολύ δύσκολο να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι που εν τέλη δεν ισχύει αφού μετά από συζητήσεις η άκρη βρέθηκε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί στον σταθμό του Αμαρουσίου αφού το τηλεπαιχνίδι σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σημειώσει και 20αρια στο δυναμικό κοινό. Όπως καταλαβαίνετε ένα τέτοιο project στις ημέρες μας δεν το κάνεις ποτέ στην άκρη. Μπορεί να υπήρξε ένας προβληματισμός στην αρχή από τους ιθύνοντες αφού η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται σε πολύ στενή επαφή με τους παίκτες, όπως κι εκείνη μεταξύ τους αλλά... όποιος θέλει βρίσκει τρόπο.

Η αλήθεια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν της Ζέτας Μακρυπούλια στον ANT1

Ζέτα Μακρυπούλια ANT1 Ρουκ Ζουκ επόμενη σεζόν

Όπως αναφέρουν δικές μου αποκλειστικές πληροφορίες και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr η Ζέτα Μακρυπούλια εννοείται πως συνεχίζει στον ΑΝΤ1 κι εννοείται μαζί με το Ρουκ Ζουκ. Οι ιθύνοντες φαίνεται να έχουν βρει ήδη λύση στα πρακτικά προβλήματα άρα... αναμένουμε!

Μάλιστα, ένα πουλάκι μου είπε πως υπάρχουν συζητήσεις και για δεύτερο πρόγραμμα που θα την έχει κεντρική παρουσιάστρια. Για να δούμε, για να δούμε! Όλο εκπλήξεις αυτή η tv.

Και μιας και είπα "εκπλήξεις" τα μάθατε ποια σειρά του ΑΝΤ1 σταματάει; Δείτε εδώ και θα πάθετε πλάκα