Κάνει... χαμό η Ελένη Φουρέιρα - Το βίντεο που δημοσιεύθηκε προκαλεί φρενίτιδα

Μην το χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνει... χαμό η Ελένη Φουρέιρα - Το βίντεο που δημοσιεύθηκε προκαλεί φρενίτιδα

Η Ελένη Φουρέιρα για ακόμη μια φορά κάνει χαμό με το νέο της τραγούδι. Το βίντεο που δημοσιεύθηκε προκαλεί φρενίτιδα στις διαδικτυακές πλατφόρμες παρόλο που μετράει μόνο λίγες ώρες κυκλοφορίας.

Η τραγουδίστρια μας χάρισε ακόμη μια καλοκαιρινή επιτυχία που θα ακούγεται σε όλα τα νυχτερινά κέντρα. Ήδη βρίσκεται στην κορυφή και μετρά πάρα πολλές προβολές.

Ελένη Φουρέιρα νέο τραγούδι

Με τίτλο, «Temperatura», το νέο της hit single που κυκλοφορεί, μαζί με το music video, από την Panik Records έχει γίνει viral. Έχει latin ρυθμός, ελληνικό στίχο και και οι μοναδικές χορευτικές κινήσεις της Ελένης Φουρέιρα το απογειώνουν.

Τη μουσική υπέγραψε ο Ισραηλινός συνθέτης και παραγωγός Doron Medalie.

Δείτε ωστόσο εδώ, πως ήταν η Ελένη Φουρέιρα στα πρώτα της βήματα, πριν ακόμη γίνει γνωστή. θα «μείνετε».

Χαμό η Ελένη Φουρέιρα έκανε και στο Yton - Η εμφάνιση της προκάλεσε φρενίτιδα

Το ΥΤΟΝ το βράδυ της Κυριακής άνοιξε της πόρτες του για το κοινό και ανάμεσά τους βρέθηκε και η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα που τους έκανε όλους να παραμιλούν με τους κοιλιακούς της και τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και το καλλίγραμμο κορμί της κλέβει πάντα τα βλέμματα - δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί και κρατιέται σε φόρμα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την τραγουδίστρια που εννοείται ήταν πιο χαμογελαστή και... φρέσκια από ποτέ.

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε μια συγκλονιστική και αέρινη παντελόνα σε γαλαζογκρί απόχρωση που είχε ασημί λεπτομέρειες. Από πάνω προτίμησε ένα άκρως αποκαλυπτικό μπουστάκι στην ίδια ασημί απόχρωση με λάμψη κι ένα ριχτό πουκάμισο. Τα μαλλιά της τα άφησε επιμελώς ατημέλητα σπαστά ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε αρκετά φυσικούς τόνους με τονισμένα περισσότερα τα μάτια.

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση στο ΥΤΟΝ