Κι όμως! Αυτή είναι η Ελένη Φουρέιρα! Φωτογραφίες από το ξεκίνημα της καριέρας της

Οι αλλαγές με την πορεία των χρόνων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως! Αυτή είναι η Ελένη Φουρέιρα! Φωτογραφίες από το ξεκίνημα της καριέρας της

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την αρχή της καριέρας της σιγά σιγά και με σταθερά βήματα. Οι πρώτες φωτογραφίες της άρχισαν να κυκλοφορούν το 2006 στο Odeon αλλά και σε άλλα νυχτερινά κέντρα και ήταν πραγματικά αγνώριστη με το σήμερα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με αλβανική καταγωγή. Γεννήθηκε στην Αλβανία, αλλά σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται έκτοτε.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα από την αρχή της καριέρας της

Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίες από το παρελθόν

Ελένη Φουρέιρα πλαστικές

Ελένη Φουρέιρα 2006

Η μόδα όπως βλέπουμε τότε ήταν εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με το σήμερα αλλά η Ελένη είχε δείξει εξαρχής πως στήριζε το εκκεντρικό και το διαφορετικό στιλ!

Σώμα είχε από τότε εννοείται και ξέρουμε ήδη το μυστικό της! Σας το έχουμε αποκαλύψει εδώ!

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά της στο πρόσωπο - Είναι ολόιδιες

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή όσο μπορεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνιες είναι λοιπόν, οι φωτογραφίες με την οικογένεια της, ενώ για πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο της μαμάς της. Στο πρόσωπο είναι ολόιδιες μάλιστα,

Η τραγουδίστρια θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με την καριέρα της στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, όπου τα τελευταία ειδικά χρόνια, βλέπει τρελή επιτυχία. Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και... viral τραγουδίστριες.

Μετά κυρίως την συμμετοχή της στη Eurovision, έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Πραγματοποίησε μάλιστα αρκετές συναυλίες στο εξωτερικό κάνοντας χαμό. Ενώ, πολλοί είναι και αυτοί που την λένε «Βασίλισσα της Ευρώπης». Ωστόσο, στο πλευρό της σε όλο αυτό τον «αγώνα» είναι η οικογένεια της.

Χθες, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στη μαμά της, όπως και σε όλες τις μανούλες με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της.

Να πούμε ωστόσο, πως η Ελένη Φουρέιρα εκτός από επιτυχημένη στο τραγούδι, είναι... επιτυχημένη και στα βίντεο στο tik tok, αφού κάνει χαμό.

Ελένη Φουρέιρα μητέρα