Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για το 5ο παιδί και τον Σάκη Ρουβά - «Φοβάμαι μην...»

Τα αποκάλυψε όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για το 5ο παιδί και τον Σάκη Ρουβά - «Φοβάμαι μην...»

Μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Κάτια Ζυγούλη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Συγκεκριμένα, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός 5ου παιδιού, ενώ έκανε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Ρουβά και τι φοβάται.

«Δεν θα έκανα άλλο παιδί αλλά αυτό που δεν αποκλείω είναι ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να κοιτάξω την αναδοχή», είπε η Κάτια Ζυγούλη στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένεια της, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας: «Φοβάμαι μην τρομάξει ο Σάκης και φύγει».

Έτσι γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά

«Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο. Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου. Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι από έναν πάρα πολύ παλιό δίσκο, δεν είναι γνωστό, λέγεται «Ότι κράτησα», μπορεί να μην το έχετε ακούσει και ποτέ, είναι μωρό ακόμα η φωνούλα του είναι πολύ παιδική. Μου έχει αφιερώσει τραγούδι όταν προσπαθούσε να με ψήσει το «Κάποτε θα μαστε μαζί να το θυμάσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

Η αποκάλυψη της για τα παιδιά της

Μεταξύ άλλων, η Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε, πως βασική της προτεραιότητα ως γονιός, είναι να μεγαλώσει καλούς ανθρώπους. Δείτε εδώ και τη φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη, και θα πάθετε πλάκα.

Αυτές τις σκέψεις της για τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη

«Στο τέλος της ζωής, όταν γυρίσεις πίσω και δεις τι έχεις κάνει, να πεις έκανα αυτό… Ναι έκανα τέσσερα παιδιά. Ελπίζω να τα μεγάλωσα καλά. Έχω κάνει και λάθη, έχω κάνει και καλά. Έχω κάνει τέσσερις ανθρώπους, ελπίζω να βγουν καλοί άνθρωποι», είπε μεταξύ άλλων.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς παιδιά