Μάριος Αθανασίου: Συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον πατέρα του - «Κορνάρω σε ένα ταξί και...»

Η τυχαία συνάντηση μετά από πολλά χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: Συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον πατέρα του - «Κορνάρω σε ένα ταξί και...»

O Μάριος Αθανασίου, μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα του, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της Δημόσιας Τηλεόρασης. Μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία σε ηλικία 13 ετών, αλλά και μια τυχαία συνάντηση που είχαν όταν εκείνος πήγαινε στρατό.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον πατέρα μου γνωριζόμαστε στα 13. Δημιουργείται ένα μεγάλο κενό πάλι από επιλογή δική μου, στα πλαίσια της οργής και του θυμού, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός πια. Δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ο άνθρωπος, τι κάνει».

Μάριος Αθανασίου πατέρας

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θυμήθηκε με χαμόγελο την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον πατέρα του και την μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό. «Είμαι με μια φίλη μου και πάω στο στρατό. Ψάχνω να βρω ένα μέρος να πάω. Οδηγούμε, ανοίγω το παράθυρο και κορνάρω σε ένα ταξί. Λέω, «πως πάμε για περιφερειακό Λυκαβηττού από κάτω» και ενώ μου απαντάει μου λέει, «ωχ Μάριε»! Λέω και γω τι γίνεται και πιάσαμε κουβέντα για το στρατό μου και το ταξί του. Κλείνω το παράθυρο, μου λέει η κοπέλα αν τον ξέρω τον κύριο και της απαντάω, «ναι, πατέρας μου είναι». Δείτε ωστόσο, το γιο του για πρώτη φορά.

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μάριου Αθανασίου στη σειρά Έρωτας Μετά

Το δικό του «αντίο» στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά», στην οποία πρωταγωνιστούσε είπε ο Μάριος Αθανασίου, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μένει μόνο να δούμε το τελευταίο επεισόδιο στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ συγκινημένοι, αφού ένας πολύ όμορφος κύκλος κλείνει. Για το λόγος αυτό, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Αθανασίου με μια σειρά από φωτογραφίες με πρωταγωνιστή των ίδιο και τους συναδέλφους του έγραψε: «This is the end .. τα γυρίσματα τελείωσαν.. μια όμορφη συνεργασία με πολύ ωραίες στιγμές.. σας ευχαριστώ όλους πολύ και ιδιαίτερα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες (και στις κάμερες!) Καλή συνέχεια σε όλους». Το δικό της «αντίο» είπε και η Βάσω Λασκαράκη με μια φωτογραφία spoiler.