Άφωνοι όλοι με την δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη - «Πολύ ωραία! Έπρεπε να φύγει»

Ποιος την έκανε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνοι όλοι με την δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη - «Πολύ ωραία! Έπρεπε να φύγει»

Άφωνοι έμειναν όλοι στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» με την δήλωση που έγινε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση. «Πολύ ωραία! Έπρεπε να φύγει», είπε συνεντευξιαζόμενη μπροστά στις κάμερες.

Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα, η οποία μετά τη δήλωση αυτή, δικαιολόγησε την άποψη της, μιλώντας για το άνοιγμα θέσεων τόσο στο κομμάτι των παρουσιαστών όσο και σε εκείνο των δημοσιογράφων σε πιο νέα πρόσωπα.

«Μπράβο της. Πολύ ωραία. Έπρεπε να φύγει» σχολίασε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε: «Κάποια στιγμή οι άθρωποι πρέπει να φεύγουν, να αφήνουν χώρο στους καινούργιους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, θα μας λείψει σε όλους, το ωραιότερο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο αγάπη και σεβασμό. Θα μας λείψει, έχει γράψει ιστορία».

«Για μένα, όμως, δεν γίνεται, να είσαι σε μια καρέκλα, το λέω και για δημοσιογράφους αυτό, 30 χρόνια! Οι ίδιοι και οι ίδιοι! 40 χρόνια, έλεος! Φτάνει ρε φίλε! Άσε τα νέα παιδιά να μπούνε» συμπλήρωσε.

Την ώρα ωστόσο που έγιναν αυτές οι δηλώσεις, η Ελένη Μενεγάκη απολάμβανε τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί. Την Άνδρο.

Τι θα κάνει ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη όταν φύγει από την τηλεόραση;

Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει οριστική αυλαία με την εκπομπή της τον Ιούλιο. Μέχρι τότε ωστόσο, την βλέπουμε για πρώτη φορά πιο χαλαρή από κάθε άλλη χρονιά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει διάφορες αποκαλύψεις για το μέλλον της μετά την αποχώρηση της από τον ALPHAtv.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια, θα περάσει το περισσότερο καλοκαίρι της στα Άχλα της Άνδρου μαζί με την οικογένεια της, αφού εκεί είναι ο επίγειος παράδεισος της. Ενώ, τον Οκτώβριο είχαν κανονίσει με το σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο να ταξιδέψουν στην Αμερική. Βέβαια, το ταξίδι τους, ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού.

Δείτε ωστόσο εδώ, πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο του συζύγου της, στην Άνδρο. Θα σας πέσουν τα μαλλιά με το ποσό. Όμως, η θέα και τα τοπία που θα δείτε είναι μοναδικά.

Σήμερα ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το τι θέλει να κάνει μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, καθώς θα έχει άπλετο χρόνο. Μάλιστα, τους άφησε όλους άφωνους.

Η αποκάλυψη της Ελένης στον αέρα του ALPHAtv

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Το δίπλωμα αυτοκινήτου μου είναι παμπάλαιο… Ξέρω όταν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου μπορείς να οδηγήσει γουρούνα… Τώρα που θα έχω χρόνο θα με ενδιέφερε να βγάλω δίπλωμα για μηχανή, όχι μηχανάρα, αλλά για μηχανάκι… Τις μηχανάρες τις φοβάμαι αλλά τα πιο μπιμπελό θα ήθελα να βγάλω δίπλωμα».

undefined

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με τον επίγειο παράδεισο που διατηρούν εδώ και χρόνια στα Άχλα, το Όναρ. Μέσα σε μία δεκαετία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία από τις ισχυρότερες οικονομικές κρίσεις στην Ελλάδα, από την οποία και βγήκαν δυνατότεροι, για να έρθει ωστόσο φέτος μία ακόμη μεγάλη κρίση να ταράξει τα ήρεμα νερά της Άνδρου. Δείτε εδώ τι συμβαίνει....