Δέσποινα Βανδή: Με μικροσκοπικό τοπάκι και μαγιό από κάτω προκάλεσε... σεισμό

Έχει κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Με μικροσκοπικό τοπάκι και μαγιό από κάτω προκάλεσε... σεισμό

Με ένα μικροσκοπικό τοπάκι και από κάτω το μαγιό της, πόζαρε η Δέσποινα Βανδή και προκάλεσε.. σεισμός στο Instagram με την φωτογραφία της. Η τραγουδίστρια έχει κορμάρα και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Η Δέσποινα Βανδή είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Έχει θα λέγαμε αναλογίες... μοντέλου, παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια από τις πιο καυτές τις φωτογραφίες.

Η ίδια πόζαρε στην αυλή, φορώντας μόνο ένα κοντό τοπάκι σε ροζ χρώμα, ενώ από κάτω μόνο το μαγιό της. Όπως είδαμε και θαυμάσαμε, έχει απίστευτα πόδια και κοιλιά πλάκα!

Δέσποινα Βανδή σώμα

Δέσποινα Βανδή ωστόσο, μοιράστηκε και το μυστικό για να διώξεις τον πονοκέφαλο και δεν είναι φάρμακο

Με μαγιό και τοπάκι την είδαμε. Δείτε τώρα την Δέσποινα Βανδή με casual look που προκάλεσε σεισμό

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε χθες, πιο λαμπερή από ποτέ με τα sneakers της και το φαρδύ τζιν της στην Γλυφάδα και αυτό που έχουμε να πούμε, είναι το casual look που επέλεξε να φορέσει προκάλεσε για ακόμα μία φορά σωστό πανικό!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνηθίζει να εμφανίζεται κάθε Σάββατο στο J2SU με εντυπωσιακά ρούχα, λαμπερά και πολύ ξεχωριστά. Όπως έχει αποδείξει ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να απογειώσει ακόμα και τα πιο απλά look.

Χθες το μεσημέρι, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τη Δέσποινα Βανδή στην Γλυφάδα με ένα τρομερό look που θα μπορούσε να υποστηρίξει κάθε γυναίκα. Για ακόμα μία φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Βέβαια, σας έχουμε και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον γιο της. Δείτε τες εδώ!

Το κομμάτι που ξεχωρίσαμε βέβαια στην εμφάνισή της, ήταν σε κάθε περίπτωση τα πολύχρωμα sneakers της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες με το casual look της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή casual lookΔέσποινα Βανδή Γλυφάδα