Δέσποινα Βανδή: Νέα εξόρμηση μαζί με τον γιο της - Που τους "τσακώσαμε";

Σας έχουμε φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δέσποινα Βανδή: Νέα εξόρμηση μαζί με τον γιο της - Που τους

Νέα εξόρμηση μαζί με τον γιο της Γιώργο Νικολαϊδη έκανε η Δέσποινα Βανδή, την οποίαν και "τσάκωσε' ο φωτογραφικός φακός. Διαβάστε που πήγαν. Σας έχουμε τις φωτογραφίες τους.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια βόλτα μαζί με τον γιο της, αλλά και καλή παρέα και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες. Που πήγαν και τους έκανε τσακωτούς ο φωτογραφικός φακός;

Ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός αφού έχουμε καύσωνα, ο οποίος βέβαια θα δώσει την θέση του στις βροχές. Σε κάθε περίπτωση πάντως έσκαγε ο τζίτζικας αυτές τις ημέρες και δεν είναι να απορεί κανείς που όλοι έχουμε βάλει τα καλοκαιρινά μας και αρπάζουμε κάθε ευκαιρία για να βγούμε για λίγο από το σπίτι και να κάνουμε μια βόλτα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την νέα εξόρμηση που έκανε μαζί με τον γιο της η Δέσποινα Βανδή, την οποία τσάκωσε ο φακός

Αυτό λοιπόν έκανε και η γνωστή τραγουδίστρια που φόρεσε τα αθλητικά της ρούχα και μαζί με παρέα, αλλά και τον γιο της Γιώργο (σ.σ έχει ακόμα μια κόρη την Μελίνα) βγήκαν βόλτα στο Καβούρι, όπου και τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι. Πάντως η γνωστή τραγουδίστρια έριξε και βέλη αναφορικά με το J2US. Δείτε εδώ τι είπε για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ήταν κόλαφος.

Η γνωστή τραγουδίστρια που βλέπουμε τώρα να είναι στην κριτική επιτροπή του Just The 2 os us πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ την βλέπουμε να είναι με εντελώς σπορ διάθεση.

Άλλωστε στο show γίνεται χαμός. Τώρα λοιπόν η ίδια απόλαυσε μερικές ήρεμες στιγμές, ενώ στις εικόνες την βλέπουμε να είναι πολύ ευδιάθετη, αλλά και να τραβά φωτογραφίες τόσο την παρέα της, όσο και τον γιο της, με τον οποίο μάλιστα είχαν κάνει και πρόσφατα μια βόλτα, με αφορμή και την άρση των μέτρων που είχαν παρθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Ευτυχώς πλέον μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας φυσικά.

Δέσποινα Βανδή βόλτα με γιο και με παρέα
Δέσποινα Βανδή - Γιώργος Νικολαϊδης