Η Βικτώρια Καρύδα "έσπασε" τη σιωπή της - «Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα τους»

«Έσπασε» τη σιωπή της και ανατριχιάζουν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βικτώρια Καρύδα

Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Θέμα». Το μοντέλο «έσπασε» τη σιωπή του, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως τα παιδιά της, είδαν την δολοφονία του πατέρα τους από ένα βίντεο στο Youtube.

Σχεδόν 20 μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα δηλώνει στην εφημερίδα για τους δολοφόνους του άνδρας της: «Μόνο ένα "γιατί". Γιατί το έκαναν; Πως μπόρεσαν να πάρουν μια ανθρώπινη ζωή» και συνεχίζει «Γιατί κρύβουν τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον άνθρωπο μου; Γιατί παραμένουν σκληροί και αμετανόητοι;».

Ξέσπασε για τους δολοφόνους του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα

Σε μια εβδομάδα ξεκινάει η δίκη... «Περιμένω με ανυπομονησία το δικαστήριο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους. Έχω σκεφτεί διάφορα. Δεν ξέρω αν βρω τη δύναμη να σταθώ όρθια μπροστά στους φονιάδες που στέρησαν από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα.

Βικτώρια Καρύδα δολοφονία Γιάννη Μακρή παιδιά

Η αποκάλυψη για τα παιδιά της

Πως βιώνουν την απώλεια τα παιδιά;... «Επί 20 μήνες είμαι δίπλα τους. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτό το χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες τόσο δυνατά που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους. Πριν από τρεις εβδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε ένα βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιο μου και μου είπε "Μαμά ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο...". Έχασα τα μυαλά μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι "τον μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν. Αυτό ξέρουν", είπε στην εφημερίδα το «Θέμα».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Βικτώρια Καρύδα με τα παιδιά της.