Ευχάριστα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο - Από το Χειμώνα θα...

Τι θα συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο - Από το Χειμώνα θα...

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά στα τον Λάκη Λαζόπουλο. Συγκεκριμένα, από το Χειμώνα, θα πραγματοποιήσει μια συνεργασία - έκπληξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Μπορεί η απειλή του κορωνοϊού να άλλαξε δραματικά τις συνθήκες στην ψυχαγωγία και την πολιτιστική δημιουργία, οι καλλιτέχνες, ωστόσο, αψηφώντας φοβίες και οικονομικά ρίσκα, ξεκινούν να στήνουν τα σχέδιά τους για την χειμερινή σεζόν

Πρόκειται για το δημοφιλές έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» το οποίο θα ανέβει σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη με την ερμηνευτική συμμετοχή της Αθηνάς Μαξίμου.

Λάκης Λαζόπουλος Θέατρο

O Χάρολντ Πίντερ στην «Προδοσία» καταγράφει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου στήνοντας για τους ήρωές του ένα ευφυές παιχνίδι με τον χρόνο. Όταν ξεκινάει το έργο, η προδοσία ή οι προδοσίες μοιάζουν πια παρελθόν. Καθώς όμως η μηχανή του χρόνου γυρίζει προς τα πίσω, ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο, μεγαλύτερο, παιχνίδι, εκείνο των σχέσεων, με τις κρυφές επιδιώξεις, τις σκόπιμες αποκρύψεις, τα μυστικά και τα ψέματα.

Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία μεταξύ μιας γυναίκας, ενός άντρα που γίνεται σύζυγός της και του φίλου του, με τον οποίο η γυναίκα συνάπτει ερωτική σχέση. Το πρωτότυπο του έργου είναι ότι ξεκινάει από το τέλος όταν οι τρεις έχουν πάρει πια διαφορετικούς δρόμους και πηγαίνει προς την αρχή όταν οι τρεις πρωτογνωρίζονται.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος είχε συγκινήσει με την ανάρτησή του για τον Κώστα Βουτσά. Δείτε εδώ!

Λάκης Λαζόπουλος: Πιο χαμογελαστός από ποτέ! Τα ευχάριστα νέα τον έκαναν να χαίρεται ξανά

Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά πιο χαμογελαστός από ποτέ στην κοπή της πίτας της παράστασής του. Αυτή ήταν η κίνηση που έκανε τον ηθοποιό να χαρεί ξανά!

Παρέα με τους συναδέλφους τους στην παράσταση "Βρε καλώς τους", ο Λάκης Λαζόπουλος έκοψε την πίτα στο θέατρο Βρετάνια μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του μετά τον χαμό της γυναίκας του, και δε χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται διαρκώς κοντά σε δικούς του ανθρώπους.

λαζόπουλος παράσταση

Έτσι παρέα με τον Παύλο Χαϊκάλη και την Μαρία Σολωμού, ο Λάκης Λαζόπουλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απόλαυσε τη σαμπάνια του.

λαζόπουλος ηθοποιός

λαζόπουλος κοπή της πίτας