Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My style rocks διαμαρτύρεται με μαγιό - Οι καυτές φωτογραφίες και το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απίστευτο! Θα σας πέσει το σαγόνι..,

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My style rocks διαμαρτύρεται με μαγιό - Οι καυτές φωτογραφίες και το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Φορώντας το μαγιό της διαμαρτυρήθηκε στην παραλία η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Η παίκτρια του My style rocks δημοσίευσε καυτές της φωτογραφίες και έστειλε το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι τόσο με την εκρηκτική προσωπικότητα της, όσο και με τις απίστευτες εμφανίσεις της. Ωστόσο, ξεχωρίζει και μέσα από το Instagram.

Πρόσφατα, η παίκτρια του My Style Rocks πήγε για τις πρώτες βουτιές στην παραλία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες. Επέλεξε να φορέσει ένα πραγματικά ιδιαίτερο μαγιό με λουλούδια και «διαμάντια», ενώ πόζαρε στα βράχια της παραλίας αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Η διαμαρτυρία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με μαγιό και η καυτές φωτογραφίες

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Σάββατο 20-6-2020 πρώτο μπάνιο για εμένα ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ @kyriakos_ & ημερες από την ημέρα του ανοιγματος των συνόρων, είπα να το τολμήσω ... αποφάσισα με στυλ λοιπόν να κεντήσουμε μαζί @roseland_by_vassia το μαγιό αλλά κ την μάσκα με αληθινά λουλούδια μιας κ λένε πως ο ιός δεν μεταδίδεται στο υγρό στοιχείο απέφυγα τα γάντια κ τις χειραψίες με τις γοργόνες... !Βεβαιως δεν παρέλειψα την μάσκα ασφάλειας μου ώστε να κρατηθώ αμόλυντη από τους λιωμενους που μέσα σε αυτούς είναι κ το «μολυσμένο συνάλλαγμα» και τα πολλαπλά κρούσματα COVID-19 που μαζί τους κουβαλάνε . Και αναρωτιέμαι η κουτη ... Συνουσιασαμε την οικονομία μας με το lockdown και τώρα ανοίξαμε για να μαζέψουμε λεφτά κ κρούσματα . Δεν έχει λογική η ενέργεια σας .Νοιώθω απογοητευμένη από την ενέργεια σας @kyriakos_ που φυσικά δεν ευθύνεςτε μονάχα εσείς για την απόφαση αυτή (του ανοίγματος των συνόρων ) όπως κ στα αλλά κράτη μέλη Γερμανία ,Γαλλία , Ολανδια ,Λουξεμβούργο κ Ελβετία . Μια χαρά τα πήγαμε σαν χώρα κ σας ευχαριςτουμε για τα αυστηρά κ σωτηρία μέτρα που εφαρμόσατε σας συγχαίρω. Γιατι ανοίξατε τα σύνορα μας τώρα ???? Με ποια λογική? Καμία λογική ... κ εμείς απλά πιόνια ! Πιόνια τους ! Ή μάλλον έχει λογική για εμάς που δεν τρώμε αμάσητο ο.τι μας δίνεται ... και εγώ νιώθω σαν την Εύα στο προπατορικό αμάρτημα που τολμώ να κολυμπήσω ... #freemasorny

My style rocks: Στο κρεβάτι η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου με σχεδόν ανύπαρκτο κάτω εσώρουχο - Καυτή φωτογραφία

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του «My style rocks», από την πρώτη κιόλας ημέρα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον κριτών, όπως και τηλεθεατών. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες δεν μας «τρέλανε» με κάποια στιλιστική της εμφάνιση, αλλά με μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στο κρεβάτι με σχεδόν ανύπαρκτο εσώρουχο από κάτω.

Η Ευρυδίκη, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Ενώ, επικοινωνεί μαζί τους μέσω lives που πραγματοποιεί και μοιράζεται διάφορε σκέψεις της.

Κάθε ανάρτηση της, μοιράζει «εγκεφαλικά», όπως αυτή που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες και «έριξε» το Instagram. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πόζαρε στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο από κάτω που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

Να σημειώσουμε ωστόσο, αφού μιλάμε για το My style rocks, ότι στον ΣΚΑΙ γίνεται χαμός. Ο Ατζούν όπως θέλει ρεπορτάζ ξηλώνει το στούντιο, ενώ το κανάλι αναφέρουν πως λέει ότι το show μόδας θα συνεχίσει κανονικά. Δείτε τι συμβαίνει στο κανάλι και τι είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My style rocks Ευρυδίκη Παπαδόπουλου με ανύπαρκτο εσώρουχο