«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN - Το μήνυμα που έλαβε στην εκπομπή

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN - Το μήνυμα που έλαβε στην εκπομπή

«Πάγωσε» για λίγα δευτερόλεπτα στην εκπομπή της στον αέρα του OPEN η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της. Ωστόσο, όταν το άνοιξε και είδε ποιος είναι «έσκασε» στα γέλια.

Στη ροή της εκπομπής τους έδειξαν πλάνα από την πρεμιέρα της Χρύσπα στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησε να τραγουδάει. Εκείνη τη στιγμή που τα πρόβαλλαν ο Πάυλος Σταματόπουλος παρατήρησε μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, την ίδια είχε κάνει η Ναταλία Γερμανού στην επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή της. Μάλιστα, αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την ίδια την παρουσιάστρια η οποία παρακολουθούσε το «Έλα χαμογέλα».

«Ίδιες, φτυστές» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο μήνυμά της που έστειλε στην Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο, δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον της Σίσσυς στο Open.

Σίσσυ Χρηστίδου Ναταλία Γερμανού μήνυμα

«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου στο Open αυτή τη φορά με το μπέρδεμα που έγινε στην γέννηση της

Αδιανόητη αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTv. Ένα μπέρδεμα έγινε στην γέννηση της παρουσιάστριας και η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει γιατί γράφει λάθος ημερομηνία, η αστυνομική της ταυτότητα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου ανέφεραν πως έχουν συνδυάσει την επέτειο γάμου τους με τα γενέθλια της παρουσιάστρια μιας και είναι την ίδια μέρα χωρίς ωστόσο να θυμούνται αν είναι στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου.

Oι δηλώσεις αυτές έπαιξαν στο «Έλα, χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου να εξηγεί τον λόγο για τον οποίο μάλλον συμβαίνει αυτό.

«Θέλω να πω για τη Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη που μπερδεύονται με το 12 -13. Είναι λίγο μπερδεμένο αυτό με τα γενέθλιά μου και νομίζω για αυτό μπερδεύονται. Εγώ 12 έχω γενέθλια, η ταυτότητά μου όμως λέει 13. Γεννήθηκα μερικά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, γεννήθηκα δηλαδή 12 παρά πέντε και μέχρι να με γράψουν πέρασε η μέρα. Εγώ 12 όμως τα γιόρταζα όλη μου τη ζωή. Η ταυτότητα όμως λέει 13» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε εδώ την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή, τους άφησε όλους άφωνους!

Δείτε τι είπε: