Είναι επίσημο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Επιβεβαιώθηκε μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι επίσημο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ένα νέο hot ζευγάρι έχουμε στην ελληνική showbiz και πλέον είναι επίσημο, καθώς επιβεβαιώθηκε και δημόσια μπροστά στις κάμερες. Την δήλωση του τραγουδιστή πρόβαλλαν στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Συγκεκριμένα, η Τζένη Καζάκου είναι φουλ ερωτευμένη με έναν νέο, κούκλο τραγουδιστή, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε μουσικό show. Ο λόγος για τον Στέλιο Λεγάκη.

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του και την επιβεβαίωσε.

«Ήρθαν όλοι, φίλοι, συγγενείς. Η κοπέλα μου, μου είπε ότι θα έλεγε κάθε σύντροφος στον σύντροφό του, καλή επιτυχία. Ας πούμε ότι είμαστε μαζί. Δεν είναι κάτι που θέλαμε να κρύψουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε πως ένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Τζένη Καζάκου Στέλιος Λεγάκης

Νέο ζευγάρι "βόμβα" στη showbiz- Έχουν 15 χρόνια διαφορά

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το νέο ζευγάρι που έκανε την εμφάνισή του στην showbiz, και όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω τους, κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, μιας και εκείνος είναι 15 χρόνια μεγαλύτερος από την σύντροφό του.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι αλλά και πολύ ταιριαστοί, μιας και παρά τη διαφορά στην ηλικία τους, "δένουν" μεταξύ τους και απολαμβάνουν τις μέρες τους σαν είναι και οι δύο 15 χρονών.

Ο λόγος για τον Μπεν Άφλεκ, πρώην της Τζένιφερ Λόπες, και τη γνωστή ηθοποιό - κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Άννα Ντε Άρμας, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό ζουν τον έρωτά τους και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο 47χρονος γόης, Μπεν Άφλεκ, λίγο πριν πιάσει τα 50 είναι εξακολουθεί να είναι ένας κούκλος και απολαμβάνει τη συντροφιά της πανέμορφης συντρόφου του, η οποία πριν από λίγες μέρες, έκλεισε τα 32, ενώ μιας και λέμε για ζευγάρια, ρίξτε μια ματιά και στον κούκλο σύντροφο της Τόκιο από το La Casa de Papel.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Η Άννα ντε Άρμας μοιράστηκε συγκεκριμένα μια σειρά φωτογραφιών στην σελίδα της στο Instagram, που την δείχνουν να γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον 47χρονο ηθοποιό Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους χαμογελούν στον φακό καθώς αγκαλιάζονται, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία, είναι και πάλι αγκαλιά καθώς κοιτάζουν ένα ηλιοβασίλεμα.

Μπεν Άφλεκ Άνα Ντε Άρμας

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τους δύο ηθοποιούς να απολαμβάνουν μια τούρτα σοκολάτας που έγραφε επάνω «Χρόνια Πολλά Άνα», μαζί με κεριά με τον αριθμό 32 καθώς και μπαλόνια γενεθλίων, με την Άνα ντε Άρμας να χαμογελά τρισευτυχισμένη φορώντας ένα ασημένιο γκλίτερ στέμμα που έγραφε «Χρόνια Πολλά».

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πέρυσι στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water», εντοπίστηκε για πρώτη φορά να κάνει διακοπές στην γενέτειρα της Άνα ντε Άρμας στην Αβάνα της Κούβα, ενώ μετά έκαναν μια στάση στην Κόστα Ρίκα, όπου φωτογραφήθηκαν σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία.