Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη - «Έφυγες χθες, πρώτος τελικά...»

Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη - «Έφυγες χθες, πρώτος τελικά...»

Δύσκολες ώρες περνάει ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, καθώς ένας θάνατος τον έχει «τσακίσει». Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση του.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με συγκινητικά λόγια:

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου.

Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο». Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δύσκολες ώρες εκτός του Στέφανου Κωνσταντινίδη περνάει και η Σοφία Παυλίδου

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της Σοφίας Παυλίδου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας, στο οποίο είχε απεριόριστη αδυναμία και αγάπη.

Συγκεκριμένα, πέθανε ο πατέρα της και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να του πει ένα δημόσιο «αντίο».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Παυλίδου, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της από όταν ήταν μικρή και έπαιζαν και στη λεζάντα της, έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για την αγάπη που του έχει.

«Έφυγες… Ας είναι η φυσική εξέλιξη… Ας έφυγες ήρεμος δυο μέρες μετά τα 87α γενέθλια σου με όλους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη… την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ. Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ’ αγαπώ πόσο σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα, για όσα μου έμαθες. Είχα το χρόνο να σε αποχαιρετήσω. Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μη το ξεχνάς» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε ωστόσο, και τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της για την διαμάχη που έχει με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Σοφία Παυλίδου θάνατος πατέρα