Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα πρόσωπα των 4 παιδιών τους είναι σαν φωτοτυπίες τους - Αδιανόητο!

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα πρόσωπα των 4 παιδιών τους είναι σαν φωτοτυπίες τους - Αδιανόητο!

Ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη έχουν τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά τους. Είναι η κύρια προτεραιότητα τους και λατρεύουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, παίζοντας, διαβάζοντας ή κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Και τα 4 έχουν μεγαλώσει πολύ και αν τα δείτε στο πρόσωπο θα πάθετε πλάκα. Είναι σαν φωτοτυπίες τους.

Το ζευγάρι μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, αρκετές φορές έχουμε να δει να μοιράζεται στα social media, διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους στο σπίτι.

Χθες, με αφορμή την γιορτή του πατέρα, ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα 4 παιδάκια τους, θέλοντας έτσι να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες.

«Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του. Δείτε ωστόσο, τι εξομολογήθηκε η Κάτια Ζυγούλη για το 5ο παιδάκι.

Η αποκάλυψη για τα ονόματα των 4 παιδιών του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Τα ονόματα των παιδιών του Σάκη Ρουβά ξεκινάνε από το γράμμα άλφα. Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά:

Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι