Ανατροπή στο GNTM 3 - Αυτό το πρόσωπο θα κάτσει στην καρέκλα του 4ου κριτή

Η ανακοίνωση στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στο GNTM 3 - Αυτό το πρόσωπο θα κάτσει στην καρέκλα του 4ου κριτή

Μια απίστευτη ανατροπή είχαμε στον 3ο κύκλο του GNTM. Έγινε γνωστό το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην καρέκλα του 4ου κριτή και θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα, όπως φαίνεται είναι οριστικό.

Μπορεί πολλά spoilers να έλεγαν πως 4ος κριτής θα είναι άνδρας, τελικά διαψεύθηκε. Το όνομα που είναι οριστικό πως θα βρίσκεται στο πλευρό των υπολοίπων, είναι γυναικείο και έχει άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου».

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα βρίσκεται στο GNTM και ως κριτής αλλά και ως creative director. Δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός.

GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί 4η κριτής

GNTM 3: Αυτό το πρόσωπο «έκλεισε» για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου - Αρχικά έλεγαν πως θα είναι κριτής

Όπως όλα δείχνουν βρέθηκε και το πρόσωπο που «έκλεισε» για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου. Πρόκειται για έναν άνδρα που είναι μελαχρινός και κούκλος.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν γίνει γνωστά μέσα από ανακοίνωση του STAR τα δυο νέα πρόσωπα, ωστόσο στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε γνωστό το όνομα που θα δούμε στη θέση του coach για τα αγόρια.

GNTM 3 θέση Έλενας Χριστοπούλου

Πρόκειται λοιπόν για τον Γιώργο Καράβα, που αρχικά ήταν λεγόταν πως θα πάρει τη θέση του κριτή. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις που μετέφερε η δημοσιογράφος, το μοντέλο θα βρίσκεται στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Να σημειώσουμε πως η Έλενα Χριστοπούλου μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, «πέταξε» πολλά καρφιά.