Χρήστος Μάστορας: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του - Δεν πάει το μυαλό σας πόσο μοιάζουν

Και όμως, τον είχαμε δει σε βίντεο κλιπ του και δεν τον είχαμε καταλάβει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του - Δεν πάει το μυαλό σας πόσο μοιάζουν

Για πρώτη φορά είδαμε σε βίντεο το πρόσωπο του πατέρα του Χρήστου Μάστορα και πάθαμε πλάκα. Δεν πάει το μυαλό σας πόσο μοιάζουν. Μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζαμε πως ο κύριος Άλφρεντ, είχε πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του συγκροτήματος «Μέλισσες», μαζί με τους πατεράδες και των υπόλοιπων μελών.

Οι «Μέλισσε», με αφορμή την γιορτή του πατέρα, θέλησαν να τιμήσουν όλους του μπαμπάδες και να τους ευχηθούν μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. Ανάρτησαν το τραγούδι «Οι συμμαθητές» και αποκάλυψαν πως πρωταγωνιστές τότε ήταν οι πατεράδες τους.

«Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Γιορτή του Πατέρα σήμερα και κάνουμε ένα #tb στο video Οι Συμμαθητές. Τότε είχαμε την τρελή ιδέα να παίξουν οι μπαμπάδες μας στο clip. Και εκείνοι δέχθηκαν !!! Τους ευχαριστούμε για όλα και τους αγαπάμε !! Χρόνια πολλά !! Στο μικρόφωνο ο Άλφρεντ Μάστορας , στα πλήκτρα ο Σταύρος Κυραμαργιός, στην κιθάρα ο Στάθης Λαΐτσας και στο μπάσο ο Πάρις Μαυρογένης!!», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης. Δείτε ωστόσο και τον Χρήστο Μάστορα ημίγυμνο.

Χρήστος Μάστορας πατέρας

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά είδαμε τον πατέρα του Χρήστου Μάστορα, Άλφρεντ και πραγματικά πάθαμε σοκ. Αφού μοιάζουν πολύ με τον τραγουδιστή και είναι άκρως γοητευτικός.

Δείτε εκτός από τον πατέρα του Χρήστου Μάστορα και την μητέρα του

Ο Χρήστος Μάστορας έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και όταν ξεμπερδεύει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έχει χρόνο την επισκέπτεται για να περνάνε χρόνο μαζί. Χθες, μας έδειξε ένα βίντεο από το σπίτι και ήταν χιουμοριστικό, ωστόσο περνούσε ένα σοβαρό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» όπως και άλλα διάσημα ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz θέλησε να στείλει το μήνυμα του για τον κορωνοϊό για να σεβαστούμε όλοι τους κανόνες για να μην εξαπλωθεί κι άλλο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους από την επίσκεψη που έκανε στο σπίτι της μητέρας του. Όπως είδαμε δεν χαιρετήθηκαν με αγκαλιές και φιλιά, αλλά με το... πόδι, αφού σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής έχουν απαγορευτεί οι χειραψίες.

«Με χιούμορ αλλά και υπευθυνότητα...Αγαπάμε τους ανθρώπους μας; Σεβόμαστε τους κανόνες και ακούμε τους ειδικούς... Η υπεροψία δεν είναι μαγκιά», έγραψε στην ανάρτηση του βίντεο του.

Να σημειώσουμε πως λόγω του κορωνοϊού είχαμε μια δυσάρεστη είδηση για τον Χρήστο Μάστορα.