Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όσα αποκάλυψαν στις κάμερες

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
News 22.06.2020 13:11
Από Ανθή Ιωαννίδου

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψαν πως μετά το MasterChef, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι αποκάλυψε πότε αποφάσισε να είναι μαζί, αλλά και πως πέρασαν τον καιρό της καραντίνας.

Αρχικά, Στη φωλιά των Κου Κου, ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και αναφέρθηκε στην πρώην κοπέλα του από τη Νορβηγία αλλά και στην Μαρία.

Η αποκάλυψη Μπέλλου - Μαρίας για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«To Silver Award είναι όσα έχω δώσει για να μπω στο MasterChef. Ενοίκια στη Νορβηγία και τα χρήματα που έδωσα γιατί είχα συμβόλαιο και έφυγα από τη δουλειά μου. Πλήρωνα ενοίκιο 1,000 ευρώ τον μήνα. Για το συμβόλαιο έδωσα 5,000 ευρώ.

Στη Νορβηγία είχα πάει για κάποια κοπέλα. Την γνώρισα στην Ασπροβάλτα, έχει σπίτι. Έλεγα ότι θα πάω μια βδομάδα για διακοπές και έμεινα 5 χρόνια. Μέναμε μαζί, αγοράσαμε σπίτι. Εγώ της είπα ότι σε τρεις μέρες έχω ρεπό και φεύγω, αυτή μου γκρίνιαζε. Αν η γκρίνια δεν αντέχεται, έχω κι εγώ τα όριά μου. Το σπίτι της το έδωσα, να είναι καλά να το χαίρεται. Δείτε και για ποιο λόγο αρνήθηκε την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη.

Μου είχε στείλε μόνο ένα μήνυμα η πρώην μου, επειδή με είδε στο MasterChef. Το είπα στην Μαρία, γκρίνιαξε λίγο, της το έδειξα, όλα καλά.

Τώρα η Μαρία είναι πολύ καλή. Και δουλειές κάνει στο σπίτι, σκουπίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει».

Με την κάμερα του Πρωινό, η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε το ζευγάρι στο εστιατόριο του Σελίμ και η Μαρία Μπέη τόνισε τα εξής: «Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα στην Αθήνα μένουμε πάλι μαζί. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρξει συγκατοίκηση. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Ο Δημήτρης έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν έχουμε νοικιάσει σπίτι ακόμα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Μπέλλος: Η πρώτη φωτογραφία 3 ημέρες μετά την αισθητική επέμβαση

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Έξοδος για φαγητό στο εστιατόριο πρώην παίκτη του MasterChef

Share